|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() En güzeli, en sağlamı 3310
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Her türLü özeLLiğe sahip
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sanırım aksesuarlar çivi ile çakılmış. Sağlam olsun diye
![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
VİP ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bana göre; teknesi olan bir kişinin telsiz tertibatı ve amatör telsizcilik ehliyeti de olması gerekir. Yurtdışındaki teknelerde telsiz tertibatı bulunuyor.
Telsiz tertibatı ile, uluslararası kanaldan istediğiniz gibi haberleşebiliyorsunuz. Hem tekneye sabit bir sistem, hem de güvenilir.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
VİP ![]()
|
![]() Arkadaşlar beni şimdiye kadar çıktığım teknelerin hiç birinde telsiz melsiz yok.Hiçde raslamadım tabi profesyonel tekneyle hiç çıkmadım.Telefonun çekmesine gelincede daha evvel aynı yerden benim telefonla konuşuyordum.Demekki çekiyormuş.Hasancım seninde dediğin gibi reflektör olmadığı için bulunmamış olabilirler.Çünkü sahıl güvenlik her iletişimimizde devamlı arıyoruz diyorlardı.Hatta ogün nereden bulduysa star tv den kalanlardan birinin eşini arayıp neredeyseniz gelelim demişler kabul etmemiş.Tabi daha sonra pişman olduk çünki arama hiç olmassa hızlanırdı.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hakikaten (Cem'in dediği gibi) telsiz denen teknoloji cep telefonundan daha güvenilir.Çünkü daha az güç kullanarak daha düşük frekanslarla ki;bu sayede daha uzak mesafelerle bağlantı kurulabiliyor.Reklam gibi oldu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() telefonu suya düşmeyeler için bir melodi.. nokia rock tone isteyenler için link aşağıdadır..ben kullanıyorum, çok memnunum
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Motordan denize düşen tayfa | MAVİ FENER | ANILAR | 0 | 20-07-2009 21:13 |
suya atladım | balıkcı omer | ANILAR | 6 | 24-12-2008 19:36 |
CEP telefonu olanlar!! | Rauf | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 05-01-2008 00:37 |