|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Uyumak dediniz de. Bir gün balığa çıkmışım abiii. Malzemem tam. Solucan falan hepsi ağzınıza layık
![]() Abi uyandığımda saat akşamın sekiziydi. Balık malık ta yok tabiii. Kıvrılıp uyumuş (sızmış) um. Bu anımı hiç unutamam. Ama neye üzüldüm biliyor musunuz? O gün balık vardı ve ben uğraşamadım. Sadece buna.... Saygılarımla....
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu mesaj en son " 26-12-2005 " tarihinde saat 06:03 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rahmetli de içerdi haaa
![]() ![]() ![]() Valla 12 de içtik amaaaa. Alkolün zarar vereceği saat olmasından öteee, alkole alışık olmayışımızdan kaynaklanan bir hikaye bu... Sevgiler...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
antalya falezlerde balık tutma | Demonaz | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 22-10-2008 22:11 |
Sazan tutma yarişmasina davetlisiniz | AVCI41 | Organizasyonlar | 4 | 01-08-2008 13:54 |
11 Mayis Samader Turna Baliği Tutma Yarişmasi | mbal | Organizasyonlar | 5 | 01-05-2008 08:20 |
alabalık tutma yeri hakkında yardım | gökhan | TATLI SU AVI | 0 | 24-04-2007 19:45 |