|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Gerçekten çok iyi gözlemler sonucunda tecrübenin hissedildiği bir tavsiye listesi. Gerçekten uygulamakta yarar var. Eğer tutmazda geri teper ise (benim hanım cin gibi
![]() ![]() ![]() Paylaşım sonsuz teşekkürler.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Uğur kardeş eline sağlık.Valla benim hanım ilk önceleri bayağı bir mızmızlandı ama benim balıktayken ne kadar kendimden geçtiğimi ve stres attığımı,ayrıca ne etse baş edemeyeceğini anlayınca pes etti.Durmak yok balığa devam.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Aynen yazdıklarınıza katılıyorum.Bende başka metod gliştirdim.Eşim ve 8 yaşındaki oğluma,balık tutmasını sevdirdim.İlk zamanlar kavga ederken ,şimdi onlar beni zorluyorlar.hafta sonları balık yakalamaya,bu olayı bilinçli olarak yapıp,birde yarış haline aramızda dönüştürünce daha başka oluyor.Bir aile reisi ne ister ailesinin mutluluğundan başka?..
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() emegine saglık cok guzel bi konu
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() hakkaten hepimizin yaşadığı ortak sıkıntılar ancak Mesut2654'un da dediği gibi aynı zamanda evdeki ahaliye bu durumu bir şekilde sevdirmek de lazım o zaman daha da bir rahatlamış oluruz
![]() Herkese rastgelsin
![]() |
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() cok güzel bir konu allahtanböyle bir sıkıntım yok
![]() |
![]() |
#20 | |||
Miço ![]()
|
![]() Abi süer bir konu mukemmel hislerimize tercuman olmuşşun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balık Avına Gönül Veren Ünlü Kim..?? | Necati ARAT | Videolar | 13 | 19-03-2010 07:48 |
Balık avına yağmurun etkisi | Kamil ESEN | DENİZ AVI KARADAN | 29 | 03-03-2010 08:12 |
Teneden ve karadan balık avına katılmak istiyorum | sinangil35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 29-05-2009 08:45 |
balık avına giderken oluşturmamız gereken ecza çantası | discus | SAĞLIK | 26 | 11-07-2007 12:50 |
Balık nasıl alınır nasıl saklanır? | Bir Dost | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2005 10:40 |