|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() murat abi senın raporlara hasret kalmıştık. gözümüz gönlümüz acıldı teşekkürler ve tebrikler abi. oradakı cuprada sankı üstüme üstüme geliyor
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Mustafa bey.Aynen dediğiniz gibi,ümitsiz başladığımız bir günü çok keyifli bitirdik.Sizlerede rsatgele.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok teşekkür ederim İbrahim bey.Sezon sanırım açılıyor yavaş yavaş.Sizede rastgele.
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Darısı başınıza Okan bey.Teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ahh Murat abi yaktın beni taaa derinden bende denze açlmayalı epey oldu çok özlemişim bu görüntüleri!!!
Ama az kaldı yakında havalar düzelecek diye umuyorum!!!Geçi herhafta sonu yaklaştıkça heyecan artıyor ama düzgün gitmeyice heyecan yerini umutsuzluğa bırakıyor Balıklar muhteşem!!!Söylenecek pek birşey bulamadım darısı başıma darsı başıma darısı başıma!!!!Uzun zamandır kendi tuttuğum balıkla rakı içmiyorum umarım en kısa zamanda olur!!!!Tekrar tebrikler abi en kısa zamanda deniz anayla buluşmak dileğiyle!!!
![]() |
![]() |
#17 | |||
VİP ![]()
|
![]() Muratcım senin paylaşımlarına hasret kalmıştık şükür kavuşturana balıklar süper kutlarım.Bu arada Allah bağışlasın geleceğin tayfası değil Kaptanı Ege hemde yakışıklı kaptanlardan.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ege için yazdıklarına teşekkür ederim Turgay bey.En kısa zamanda sizin paylaşımlarınızıda aramızda görelim.Sizinkileride özledik.Sizede rastgelsin inşallah.
![]() |
![]() |
#20 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abicim tebrik ederim harika av olmuş
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
01/05/2009 av güzargahim | mc_scream | TATLI SU AVI | 4 | 03-05-2009 20:44 |
26,04,2009 mersinkoy | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 29-04-2009 19:16 |
11,04,2009 mersinkoy | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 25-04-2009 09:55 |
04.04.2009 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 10-04-2009 20:25 |