|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() uğurcum birde o avlandığın yerde sardalye ile avlanmayı denersen sanırım daha büyüklerini yakalıyabilirsin...
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() En yakın zamanda deneyeceğim. Forumdan öğrendiğim kadarıyla sardalyayı kıbrısa ekmek sarar gibi bağlayıp dip atma şeklinde bir teknik varmış. Havalar bir düzelsin deneyeceğim. Bakalım ne olacak
![]() Bu arada Hoşbulduk ![]()
İZMİR-1981 Öğretim Elemanı Bu mesaj en son " 17-12-2009 " tarihinde saat 19:11 itibariyle The Lunatic tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() uğur abi inşallah daha büyüklerinin oltana gelmesi dileğiyle..
herdaim rastgele...
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok teşekkürler arkadaşlar. Dediğim gibi acemi şansı. Ama olsun tadı gayet güzeldi
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Uğur Kardeşim;
Forumun güzelliği bilmediğimiz veya yanlış bildiğimiz bir çok konuyu buradan paylaşıp doğrusunu öğrenmek... Teknede tuttuğum bir çok küçük balığı tekrar denize iade ediyorum. Büyüyüp tekrar bana dönsün diye... Senin tuttuğun balıkta çok güzel, ama büyüyüp tekrar sana dönmesi için küçük balıkları denize iade edelim...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbrahim Abi ben de duyarlıyım o konuda. Ancak eşkine resimde küçük mü görünüyor bilmiyorum ama iriceneydi epey. Sevgiler
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kaya balığı efsanesi ! O bir radikal o bir fenomen ! | xnode | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 12-03-2010 13:14 |
Kaya balığından yem olur mu? :) | LehimpompasI | AT-ÇEK | 13 | 10-10-2008 22:18 |
eşkina | ilhanmania | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 14-09-2008 10:29 |
Dere Kaya Balığı | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 9 | 26-07-2006 21:04 |
Dere Kaya Baliği | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 8 | 13-12-2005 22:08 |