|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan
|
![]() olursa böyle olsun
![]() iş olmasaydı bende gelebilirdim ama olsun başka sefere ![]() o çayı bensiz içtiniz demi ?bundan sonra benimle balığa geldiğinizde kendiniz demlersiniz ![]() ![]() ![]() çok sağol necati biladerim böyle güzel kareleri bizlerle paylaştığın için ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Çay meselesine gelince de ..: İnan senin yerine ben hayli bir çay içtim. ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle balığa gidince bakarız bakalım kim demliyecek çayları ben mi Ama yanlız içmeyeceğimiz kesin.. ![]() Vakit ve ortam oldukça bu kardeşliği ve dostluğu her daim burada göreceğiz.. Bu gün ben Yarın sizler.. Allah ağız tadımızı bozmasın.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İşaallah seninlede bir gün tanışmak senin sohbetini tatmak isterim.. Yolumuz düşerse uğrar, Senin yolun düşerse buralara beklerim.. Kal sağlıcakla.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Necati kardeşim bu güzel karelerden dolayı teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Organizatör
|
![]() Anıl güzelbahçeden , çeşmealtından , 5-6 tekne oluşturup balığın merkezinde bir gün katılımcılarla hep beraber olacağız diye düşünüyorum...
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Vay vay vay kadroya bak harika
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel bir gün olmuş.
Resimler kanıtı.. Her zamandediğimiz gibi balık bahane...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Süleyman KARABULUT & Hasan BALIKÇI & Fora SERKAN ile birlikte | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 64 | 02-04-2010 18:29 |
07.03.2010 Karabulut Klasiği ... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 29 | 08-03-2010 20:40 |
Teşekkürler Kaptan Karabulut | Taygun KOCABIYIK | Süleyman Karabulut | 15 | 20-02-2010 15:30 |
Denizle yeniden buluşma (24.12.2009, Güzelbahçe-İzmir) | The Lunatic | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 28-12-2009 23:11 |
Buluşma Yemeği | kturkol | Organizasyonlar | 1 | 11-08-2008 16:36 |