|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Saol Yağız.Yorumun için teşekkür ederim.Umarım daha irileri sana denk gelir.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Murat kardeşim tebrikten öte, ayakta alkışlanacak bir av yapmışsınız..darısı bizim başımıza diyecem ama...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Haklısınız Süleyman bey.Bizim buralar gerçekten fakir.Olanda resimdekilerin yavruları gibi.Keşke buralarda yakalayabilsek bu tür iri balıkları.Yorumunuz için teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Balon balığının oltaya takıldığı anda duyduğun heyecan , su üzerine gelene dek yaşadığın coşku ve maalesef su üzerine çıkınca yaşadığın hayal kırıklığı limitlerin üzerindedir mutlaka.
![]() Bu arada diğer balıkların kaliteside gözden kaçırılmamalı bence. Sizleri kutluyorum.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() murat abi az olabilir belki ama tam restorantlık balıklar almışsınız
![]() şu balon balığı ne zorlamıştır seni tahmin edebiliyorum.. tüm ekibi tebrık ederim..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balon balığını 80 metreden yaklaşık 15 dakikada çektim Veli.Aslında birazda şans yardım etti desem yeri.İki iğneye birden takılmış.Birtanesi ağzına girmiş ama sanırım dişleriyle Mustad dövme iğnemi kırmış.Diğeri çenesinin aşağısına takılmış.İkinci iğne sayesinde alabilmişim balığı.Dediğim gib yenmesede acayip keyif verdi.Teşekkürler Veli.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler
Harika av olmuş. Bodrumun neresinde avlandınız acaba... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan
|
![]() Murat biladerim uzaklık bir balıkçı için sorun olmuyor
![]() ![]() murat biladerim harika bir av olmuş eline koluna sağlık ![]() ![]() tuttuğun balıklar çok güzel görünüyor afiyet olsun ![]() paylaşımın için çok teşekkür ederim ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
ATTIM AĞZINA GİRSİN BOĞAZINA ![]() Murat Baykent / İzmir / Çeşmealtı 16.06.1970 B+ Bu mesaj en son " 20-01-2010 " tarihinde saat 22:30 itibariyle muratbaykent tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Onur bey.Bodrum Torba'dan ava çıktık.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
03.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 23-02-2010 10:14 |
17/01/2010 ıldır av raporum. | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 24-01-2010 21:05 |
10.10.2009 av raporum | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 16-11-2009 18:45 |
İlk av raporum... | murcey | TATLI SU AVI | 8 | 06-10-2008 20:12 |
Mardin Raporum | iesencan | Videolar | 6 | 06-08-2007 06:07 |