|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
0 537 667 52 67 numaradan beni arayabilirsin. ya da imzamda görülen linki tıklayarak istediğin bilgilere ulaşabilirsin. Teşekkürler,rastgelsin.
VEDAT KAZANCIOĞLU BARBAROS TEKNESİ - KUŞADASI 0 537 667 52 67 facebook sayfam için aşağıdaki linki tıklayınız. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Vedat kaptanım mükemmel görüntüler.
Birlikte ava çıkacağımız günü iple çekiyorum...
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Üstad
|
![]() Yapma böyle Vedat kardeşim , yapma.bu havada bu video konurmu?.sadece aaaah ah diyerek izliyoruz.denize sadece uzaktan bakmak zorunda kalıyoruz.Paylaşımın harika bir belgesel izler gibi izledim.videoda son noktayı koyduğun al bayrağımız beni çok duygulandırdı.seni tüm samimiyetimle kutlarım.Teknenin eksiklerini dostlar sayesinde giderdiğini söylüyorsun. bende senin gibi teknemin eksiklerini dostlarım sayesinde gideriyorum. bu balıkcılık böyle bir şey işte.İnsanları el ele gönül gönüle dostlar yaratıyor.ALLAH(CC) hepsinden razı olsun.seninle bende bahara doğru bi organizsayona katılmayı ve seninle tanışmayı isterim.avların bol bereketli olsun....
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() Fakat bir zararı var bu yapılırmı kardeşim şimdi nasıl sabredicez ![]() ![]() ![]() Şaka bir yana inşallah en kısa zaman da buluşup tanışırız. ![]() Organizatörlere duyrulur.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() adnan abi nerede organizatörümüz uyuyormu
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() vedat bey vıdeo harıka olmus neselı keyıflı bır balık avı sergısı olmus emegıne saglık valla bu avı ızledıkce orada olmayı cok ıstedım umarım ılerıkı zamanlarda hep beraber av yaparız
![]() |
![]() |
#17 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kurşun dökmek lazım Adnan abiye
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan
|
![]() Kaptanım paylaşım için teşekkürler...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan
|
![]() Paylaşım için teşekkürler..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() organızasyon ıle ılgılı bılgıyı beklıyoruz
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kuşadası 2009/10 Detaylı Rapor. | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 05-02-2010 16:41 |
Kuşadası Balık Avı | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 17-11-2009 15:22 |
Kuşadası Balık Turu | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 10-11-2009 17:46 |
4-ekim-2009 kuşadası | oltacı35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 09-10-2009 11:33 |
Ücretsiz Balık Avı Videoları | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 32 | 03-06-2008 22:02 |