|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Orçunum güzel ve keyifli bir gün geçirmişsiniz .
Ellerine sağlık klipte 10 numara olmuş ![]() Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Takımdaki herkes resimlerdende anlaşıldığı üzere çok mutlu ve keyifli.Önemli olan insanın sevdiği dostlarıyla birlikte güzel vakit geçirebilmesi değilmi.Herkesi tebrik eder birdahaki birlikteliğinizin bol paşalı geçmesini dilerim arkadaşlar.
![]() |
![]() |
#3 | |||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() balıksızda olsa fark etmiyor yinede tavalık balıklarımızı aldık ![]() sohbetide eğlenceside güzeldi ![]() ![]() eeee nede olsa PAŞA TEAM farkı ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paşa Team güzel bir macare yaşamış. Umarım hep böyle keyifli, güzel anlar geçirilir dostlarla birlikte.
Balık olmayışı ise şaşkınlık verici. Hasan Abi bu sene neden böyle oldu? Geçen sene bu zamanlar Paşa Team in muhteşem bir avı var ([Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]). Eski konular arasında okumuştum. Ay aynı, hafta neredeyse aynı, mevsim aynı, avlak yeri olarak da yanlış bir yere gidileceğine ihtimal vermiyorum. O vakit neden acep böyle oldu bu sene? Ben de ne zamandır eli boş dönüyorum hep Güzelbahçe'den. Sanki sualtında yaşam kalmamamış gibi.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() yani Uğur kardeşim bu hafta olmadı haftaya olur ![]() Bu mesaj en son " 15-02-2010 " tarihinde saat 14:55 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Durum anlaşılmıştır
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() orcun guzzel bır vıdeo olmus paylasımın ıcın tesekkurler
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Organizatör
|
![]() Orçun maşallah sana ne güzel hazırlamışsın tebtıkler emeğine sağlık ilerı kı günlerde sana arkadaş getireceğim daha küçük pek korunmasını beceremez 6 yaşında havalar ısındığında senınle tanıştırmaya getireceğim ..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team 2010 Açılışını Yaptı | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 44 | 24-02-2010 08:37 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
Paşa Team 2010 Takvimini Sunar | Necati ARAT | Dökümanlar ve Makaleler | 17 | 14-12-2009 09:37 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |