|
![]() |
#1 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abdurrahman kardeşim gerçekten emek verip fikirler ürettiğin için seni canı gönülden tebrik ederim.Ben de yemim kalmadığında deniz kenarından topladığım salyengozlarla avlanmıştım.Fakat o salyangozların en geniş kısımları sertti.Azar azar da olsa 3-4 tanesinden bir iğneye takıp güzel karagözler yakalamıştık.Ama karadan tutup hiç denemedim.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() böyle fikirler bizler için kesinlikle değişik seçenek ve deneyimler olacaktır..tesekkürler
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() slm. biraz tuzlama yaparsan sertleşebilir diye düşünüyorum.denemek lazım.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() salyangozu haşladığınız zaman insanın için acıtacak derecede duyulur bir biçimde çığlık atıyorlar... bilginize...
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
VİP ![]()
|
![]() Evet Serkanın dediği gibi salyongozları tuzlayıp altına gazete serilmiş kavanoza konulursa bir iki gün içinde sertleşebilir kanısındayım.Ayrıca hiç yemsizde kalmaz insan.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Valla ne diyim bi ara evden salyangoz beslemiş biri olarak bu yemi asla kullanamam diye düşünüyorum.Diğer yemler tamamda salyangoza kıyamam
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() Hiç yem derdin olmaz demi Tuncay, limana gelirken hemencik Tufan'dan alııveriyorsun taze taze..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Izmirde Olabilir Dikkat | Wetblue | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 2 | 04-06-2007 21:54 |
Böyle bir mera olabilir mi? | Egeli | Videolar | 11 | 15-03-2007 19:19 |
arkadaşlar sitmiz için önemli olabilir | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 13-03-2007 20:13 |
Denize Girerek Dikkat: Bazı Canlılar Sizin İçin Tehlikeli Olabilir! | Güven ÖZYELDAN | Dökümanlar ve Makaleler | 3 | 13-10-2006 11:24 |
çupra --- >adı güzel-tadı güzel | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 02-05-2006 20:59 |