|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben bursadan ahmet bizim buralarda uludag alası dedigimiz alabalıgın kırmızı benekli turleri yetisir turkiyedeki en guzel alabalık turudur bu alabagı bol kızmıs tereyagında kızartmak gerekir yada buyuk yoprak fırınlarda guvecte yapılır ben 19 yasındayım babamda 49 babam tam 40 senelik avcı ve az cok benmde tecrubelerim var ama buı siteiy ilk defa goruyorum muhtesem bi site emegi gecen herkesae cok tesekkurler ediyorum
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selamünaleyküm
serkan abi,birara senin gölde yakalamış olduğun alabalık resimlerini görmüştüm. acaba bana bunları hangi yemle yada hangi kaşıkla yakaladığını söyleyebilirmisin.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Kusura bakma Murat ben bu mesajı yeni gördüm,o yüzden biraz geç yanıtlıyorum.O alabalıkları 2 numara döner kaşıkla yakaladık.Yem olarak da solucan kullandık ama kaşık daha verimli...Rastgelsin...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() slm arkadaşlar günaydın hepinize
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() iste en lezzetli alabalik bu cins...kafa göz birakmadan yiyiyor insan
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Bu güne dek yakalamaktan en büyük hazzı aldığım balık alabalıktır.Deniz avlarım da buna dahildir.Yakalandıktan sonra kendini suyun dışına fırlatması,direnmesi,kafa atması,fişeklemesi,adrenalini tavana vurduruyor.Ve öyle bir balık ki oltadan kurtuluyor da...Geçen eylülde yaptığımız son seferde(ki hatırladıkça bi tuhaf olurum...) Ben üç tane düşürüp eve boş döndüm...
![]() Bu mesaj en son " 02-06-2007 " tarihinde saat 23:39 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Elbett tutmadığım ,ya da oltama takılmamış bir balığı bilemem .Benim deniz diye sözünü ettiklerim kıyıdan tutabildiklerim.Fakat alabalığın kendi boyundaki balıklara göre çok sert olduğuna emin olabilirsin Mertçim.Özellikle diz boyu sudan gelen 35-40cmlik bir canavar öyle bir şapırtı koparıyor ki...Kalp 120yi geçiyor.Direk taşikardi...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() serkanım kaçırmana üzüldüm ama her halde çekerken aldığın haz yetmiştir.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alabalık | balıkcı67 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 21-02-2010 22:50 |
Alabalık | balıkcı67 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 09-06-2009 19:57 |
alabalık | erzhasan | Tatlı Su Balıkları | 5 | 23-01-2009 12:44 |