|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler uğur güzel birgün geçirmişsiniz
balıklar harika ama esas foçanın güzellikleri bir harika |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Teşekkür ederim Kamil Abi. İlk defa Foça'yı denedik. Biraz uzak ama çok bereketli bir yer. Saygılar
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Aynen Taygun. Ortaya karışık çıktı bişeyler işte. Teşekkür ederim güzel dileklerin için.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok teşekkürler Rıdvan Abi. Saygılar
Kesinlikle Mehmet Abi, Foça gerçekten harika bir yer. Bu arada bizimkilere senin kendi yaptığın, şu an yapım aşamasında olan tekneden bahsettim. Herkes taktir etti. İnşallah birgün bitecek o da. Saygılar
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() uğurcum çok güzel görüntüler tüm ekibi kutlarım tabiiki yahya kaptanımıda gerçekten muhteşem bir insandır daha öncede söylemiştim....
![]() |
![]() |
#16 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Uğur tebrikler.
Harika bir iş çıkarmışsınız. Her çeşit balık var. Daha ne olsun, afiyet olsun ![]() Çok daha iyilerini oltalarına takılması dileklerimle. ( gerçi eminim daha iylerinin oltana takılacağına, ekip sağlam, tecrübe kandan geliyor ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ooohh ohh guzel bır av guzel bır gun ve cok guzel kareler tebrıkler tum ekıbı kutlarım
![]() |
![]() |
#18 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() Çok teşekkürler Yağız Abi. Havalar düzeliyor yavaş yavaş. Paşa Team in paşalarını dört gözle bekliyoruz....
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan
|
![]() uğur kardeşim tebrikler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu güzel paylaşımından dolayı teşekkürler kardeşim dahada güzel avlar ve paylaşımlar senin olsun ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Uğur çok güzel bir gün geçirdiğiniz her halinizle belli oluyor.
Mahşallah her çeşit balık var yok yok yani ![]() Bu ekip süper bence nede olsa yılların tehcübesi var,kaptan'da foçanın eski kaptanlarından Yahya kaptan nasıl balık olmasın. Bundan sonraki avların daha bereketli geçmesi dileklerimle... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team 2010 Açılışını Yaptı | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 44 | 24-02-2010 08:37 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team 2010 Takvimini Sunar | Necati ARAT | Dökümanlar ve Makaleler | 17 | 14-12-2009 09:37 |
Foca'da Balık Avı icin acemiye yardım | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 28-01-2008 21:30 |