|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İstersen tekne yada bot ile de katılabilirsiniz.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Manisa listesine adını yazdığım arkadaşlardan ailecek gelecek olanlarda var
ama ben şuan hangileri söyledi hatırlamıyorum.Bu arkadaşlar listeye isim ekletsin lütfen..
![]() |
#13 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Böyle bir organizasyonun hazırlanmasına emeği geçen tüm arkadaşların emeklerine sağlık...
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#17 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İshak Hocamızın Feyzinden Nasiplenmek lazım.. İshak abimin tabiri ile.... -Karşılıklı iki beşlik bozmak lazım.. ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hocam benide ilave et diycem ancak nezaman dışarı gideceğim hiç belli olmuyor,açıkçası bu yüzden mahçup olmaktan korkuyorum.
bir aksilik veya bir seyyahat olmazsa mutlaka yanınızdayım. saygılarımla..
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() necati abi benim ismim yokya bensiz organizasyon olurmu vallahi kırılırım
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |