|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Aleykimselam,hoşgeldiniz,iyi paylaşımlar.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() cümletten Hoşbuldum Dostlarım hepinize iyi avlar iyi paylaşımlar Allah fotoğraf makinenizin megapikseline zeval vermesin
![]()
17.10.1969 MANİSA/merkez A rh + Selam Sevgili Dostlar,Aranıza katılmaktan Büyük mutluluk duyacağım,Bu gibi sitelerde amacın resim veya video paylaşımı değil Dostluğun paylaşımı yapıldığı Bilinciyle , iyi bir aile olacağımızı Temenni ediyorum,Bütün Doğa ve Balık avı tutkunlarına rastgele diyorum... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Şimdi sen şöyle güzel bir konuda açarsın son günlerde güzel balıklar yakalıyormuşsunuz haberinizi aldım ![]() Keyifli paylaşımlar dilerim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Başlangıçı ben yaptım Hadi ilk fotoğrafların benden olsun dedim iyi yapmışım demi arkasını sen getirirsin artık ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 07-04-2010 " tarihinde saat 18:29 itibariyle adolomorola tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz......
|
|||
![]() |
![]() |