![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() suleyman baba persembeye hazırlan... nasıpse guzel balık ve sohbet olacagını dusunuyorum
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan
|
![]() Sizler gibi dostlarla tanışmak için Her zaman bekleriz.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ben süleyman abinin tuzağına bi kere düştüm inanırmısın o gün teknede yürümeye yeni başlamış çocuk gibiydim. ![]() ![]() ![]() davetin için çok teşekkür ederim.gelirsem ailemle gelirim ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan
|
![]() Bunlarda bizden süleyman amca
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#16 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sitemizin en güzel yanlarından biride böylesine güzel ortanlarda tanışmak hos sohbet etmek.
Hepimizin çevresi arkadaşı genişleyip dostluklar pekişiyor. Daha nice dostlara...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() sen bana şekersiz çay versen ne yazar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buda kıssadan hisse gibi oldu ![]() ![]() yok abi yok ben senin dostluğuna geliyorum ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gerçekten çok güzel görüntüler.
Süleyman abiyide, Bahar ablayıda, Gökhan abiyide gönülden tebrik ederim. Gerçekten çok hoş görüntüler bu görüntülerin devamının geliceğini biliyorum ve inanıyorum.Toplu tanışmalarımızda olucaktır diye düşünüyorum..
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan
|
![]() [quote=denizkızı35;80135]Bunlarda bizden süleyman amca
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] şuraya bak sanki bu alemin tek kaptanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Deniz salyangozu ve deniz patlıcanı avcılığına ait yasaklar Madde:27 | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 20-02-2010 18:45 |
tanışma | castrol | Tanışma | 5 | 04-03-2009 22:02 |
tanışma | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 04-07-2007 11:16 |
deniz kızı | erdem | ZIPKINLA SUALTI AVI | 10 | 17-04-2007 08:09 |
Kızı Yönlendirin | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 23-01-2006 08:27 |