|
Akvaryum Akvaryum balıkları, bakım, üretim, sorular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkür ederiz gerçekten güzel döküman
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() güzel bilgi sağol mehmet biladerim.
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Öner'im hemen yarın sana 2 japon hediye ederim istersen
![]() Ama bildiğim kadarıyla senin akvaryum ufak olması gerek. O yüzden 2 yada 3 balık sana kafi gelir gibime geliyor. Ama yeğenim illa ben bakacam derse yarın buluşamasakda Cuma günü için 2 balık benden. Hediyem olsun yeğenime
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Evde 300 litrede 6 japon bakıyorum. 1 adet ryukin-redcap kırması 1 adet ranchu 1 adet çingene suriye kırması, 3tane de her akvaryumcuda bulunan vasıfsız kırma türler.
Bir tutku bence japon balığı bakmak. Herkes fanuslarda besliyor fakat bu balık 25-30 santimlere cıkan bir balık. Adam frontoza besliyor 250+ hacimlerde. Japonlar da uygun koşullarda frontoza nın boyunu devirebilen bir balık. Böyle hassasiyetinizden dolayı sizi tebrik ediyorum verdiğiniz bilgiler bir japon besleyen için altın değerinde bilgiler. Saygılar.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Naylon balığı (ateş balığı) (Sargocentrum rubrum) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 20 | 23-11-2012 17:01 |
Robot Japon balığı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 25-11-2009 22:47 |
Makaraya Misina Sarma (Japon işi).. | elmexicano | Videolar | 3 | 27-04-2009 09:54 |
alman uretimi dam ve japon shimano | ikeida | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 14-01-2009 10:20 |
Japon Balık Sitesi | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 22-01-2006 00:40 |