![]() |
#11 | ||||
Üstad
|
![]() Cem kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun. Tekneden balık avını düşünürsen sana daha iyi yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.. Düşünürsen beni ararsın..
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Necati abi haziranın başına kadar boş vaktim var... Bu boş vaktimi balık tutarak geçirmek istiyorum.. oltayı yaptırdım fakat suya atmak daha nasip olmadı... nerelere gidebilirim izmirde? Malum bu aralar havalarda pek iç açıcı değil... :S
İzmirde balık tutan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim... Amatör Balıkçılığında amatörüyüm.... ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() cem kardes aramıza hosgeldın kayıflı paylasımlar dılerım yakın zamanda amatorluku atarsın ustunden burada ole ıyı usdatlar varkı bılgılerı sana cok fayda saglayacaktır
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Süleyman abi Hoşbulduk... Tekneden tutmakta isterim tabiki. Dediğim gibi daha yeni olduğum için "ne nasıl yapılır?" "nerden tutulur?" bilmiyorum. Sizin gibi üstadlar olduğu sürece öğreneceğime daha çok inanıyorum. Telefonunuzu aldım Süleyman abi. En kısa zamanda görüşürüz işallah...
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() cem kardesım aramıza hosgeldın... sohbetın ve balıgın daım olsun
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Teşekkür ederim Yağız abi Hoşbulduk... Dedikleriniz balık tutmak için dahada şevk veriyor. Amatör Balıkçılığın sabır ve bilgi gerektiren bi hobi olduğunu biliyorum... Umarım sizin sayenizde kısa zamanda bu işi başaracağıma inanıyorum... ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Cem kardeşim aramıza hoşgeldin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Müsait olduğunda beni arayabilirsin.. 0 535 417 55 27 Yardımcı olmaya çalışırım.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
Yeni üye | oguzkurt | Tanışma | 8 | 07-10-2006 21:13 |
Yeni Bir Üye | gizer | Tanışma | 9 | 10-09-2006 00:09 |