|
![]() |
#1 | |||||
Üstad
|
![]() merhaba
ben ergun izmirden. kıyıdan balık tutmak için bilhassa lidaki ve çipura için gündüz olta olarak gezer kurşunlu yada zoka kullanabilirsiniz. yem olarak bu ay için mamun tavsiye ederim . ben teknemle inciraltından mamun ile avlanıyorum . gece için ise yakamoz yaptığından dolayı boru kordu tavsiye ederim . 1 ay sonra gündüz yengeç ile artık balık avlanabilir .rastgelsin arkadaşım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Onur kardeşim aramıza hoşgelin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() onur kardes ergun abının dedıklerıne katılıyorum sabah cokk erken saatte gıdersen iş yapa r dedıgı gıbı bu sıralar mamun ve borukurdu iş yapıyor
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() onur bey aramıza hoş geldin keyifli forumlar olsun oltan balıkla dolsun
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Necati abi, Okan abi, Mehmet abi, Ergün abi ( bilgiler için ayrıca teşekkür ederim ederim), Murat abi, Yağız abi, Eşmeli Dayım çok sağ olun, hoşbulduk.
Teşekkürler, saygılar ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İstanbul'da balık tutmak(Yeni başlayacağım) | trrudeboy | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 16-08-2009 14:43 |
İzmir'de balık avlanabilecek yerler??? | Troya | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 12 | 26-11-2008 12:42 |
İzmir'de oturan arkadaşların dikkatine. | serkan_dalaman | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 10-02-2008 00:47 |
balık yemek ve tutmak | genc balıkcı tunahan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 26-07-2007 21:39 |
Balık tutmak için en iyi 10 nokta | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 19-02-2007 10:28 |