![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Abi hoşgeldin senin dostluğunu hiç bir zaman unutmam Arkadaşlık ve Dostluk için yapamayacağın şey yoktur ... ![]() Seni burda görmek gercekten beni çok mutlu etti Hoşgeldin abi... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Ben dostlugu paylasmayı sizlerde gordum Sizlerle olmak harıka bir sey sagolasın kardesim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Fedai abi aramıza ve ailemize hoşgeldin....
![]() |
![]() |
#14 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Dogan Kardesim
Hos buldum sagolasın ilgin ve alakan bu sıcak mesajın icin tesekkur ederim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Fedai abim hoşgelmişsin.Keyifli paylaşımlar dilerim...
![]() |
![]() |
#16 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Sevgili Hocam
Sagol hos buldum sizlerle tekrar bir arada olmakdan dolayı mutluyum tesekkur ederim hocam ![]() Senin misafirperverligini hic unutmadim unutamamda hocam ![]() Bende emegin ve hakkın cok
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Bizler için dostluklar önemli Aramıza hoş geldiniz
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
FEDAİ ABİİİİİİİİİİİ... Kabul etmek ne kelime ??? Hoş geldin aramıza be abim..İnana çook beklettin.. Senin muhabbetini gayet iyi bilenlerden biriyim.. Senin iburada oluşun yeter be abim... Selam saygı bizden abi .. Ne zaman geliyorsun o zaman İZMİR e .. Nevin Ablama ayrıca selamlar .. Onu da görmek isteriz aramızda.. İmzadaki sözde çok iyi .."GÜLÜMSE KADERİNE"" ![]() ![]() ![]() ![]() Haa şunuda söyleyeyim.. Bana bir avatar borcun vardı hatırlarmısın .. Yapamadan ayrılmıştık hani.. Kendim nacizane yaptım nasıl olmuş?? ![]() Bu mesaj en son " 06-05-2010 " tarihinde saat 08:16 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Oy oy
Fedai abimde gelmiş ![]() Abi hoşgeldin. Muhabbetlerinizi sıkı takip eden birisi olarak seni burada görmek çok güzel. Tanışabilmek ümidiyle abi. Keyifli forumlar dilerim ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Fedai abi aramıza hoşgeldin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Selam dostlar ... | kocaorfoz | Tanışma | 20 | 23-02-2010 03:35 |
selam dostlar | gocmen hasan | Tanışma | 11 | 07-10-2009 16:18 |
Selam Dostlar | Alparsbeğ | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 20-06-2007 14:29 |
selam dostlar | mustfer | Tanışma | 9 | 28-09-2005 15:20 |