|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Beni halen listeye eklememişsiniz ya helal olsun size
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Katılımcı aarkadaslara iyi eglenceler insallah kısmet olursa gelmek isderim
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tayguncum benim boyumu posumu iyi biliyosun msj atmıştım sana ama bilemiyorum diyosan bir ara görüşelim....
Bornova / İZMİR 02/06/1988 0 rh + Bu mesaj en son " 26-05-2010 " tarihinde saat 17:28 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: imla |
|||||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() selam balıkçı doslarım beni eklemesseniz darılırım bak hadi rastgelsin
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Banned
|
![]() Taygun kardeşim eşimle iştirak edeceğim Adem & Mine Vardarcık olarak listeye ekleyebilirsin
|
|||||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Herkese iyi akşamlar ricam şu isimleride eklerseniz sevinirim..
1)Aydın Aydoğdu 2)Ozan Emrah Mindivanlı 3)Özgür Şengönül 4)Emre Işık 5)İsmail Utku Böke 6)Mustafa Yaşar 7)Hakan Taşdelen şimdilik bu kadar ama siz genede bana bi ek kontejan ayarlayın ![]()
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Biz de Kartal Team olaark ekip olarak geliyoruz. Rakamda artma-azalma olabilir. Etkinlik günü yaklaştıkça daha kesin bir rakam verebilirim.
İsimler: Ahmet Bakır Faik Bakır Zafer Bakır Uğur Bakır Boyumuz posumuz da şöyle ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ![]() 2 kişi idik üçe çıktık.kaydederseniz makbule gecer.saygılar. ömer ataç.. kızım elif. kuzenim süleyman.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tekne organizasyonu | fisherman | Organizasyonlar | 15 | 01-06-2010 22:42 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |
Rastgelsin Büyük Organizasyonu 24-25 Nisan 2010 | Taygun KOCABIYIK | Site Organizasyonları | 64 | 27-03-2010 21:30 |
28.01.2006 Rastgelsin Organizasyonu | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2006 00:27 |