|
Tekne Bakımı ve Donanımı Motor tavsiyeleri, tekne ve motor bakımı hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() msn adresim yanlış yazmışım fisherman035@ olacak
buarada bu makinaları bot&tekne kaç metre boyundakilerde kullanacaksınız
YILMAZ EMRE 11-04-1980__KARABAĞLAR Bu mesaj en son " 14-05-2010 " tarihinde saat 08:53 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: arka arkaya atılmış iki mesaj tek mesaj haline getirildi |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Neden maalesef? ![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tekne fiber 3 metre yaklaşık 100 kg.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() motor senin bahadır abim nedemek
![]() |
![]() |
#16 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() eğer imkanınız var ise makinanın hp gücünü artıra bilirsiniz..
şaft olarak biliyormusunuz uzun şaft kısa şaft bu çok önemlidir
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Uzun olacak .
Matematiksel olarak optimum motor gücü 4,5- 5 hp fazlası benzin yaktırır verimini kullanamam. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() teknelerde uzun şaft tercih edilir bende teknede var fisherman5.20
bende uzun şaft kullanıyorum
![]() |
![]() |
#19 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() İyi akşamlar,
Ben şahsen, kötü yönde bir yorum, okumadım. Sonrasında , yanlış hatırlamıyorsam, şu an kullanılan, bir çok motor teknolojisinin sahibi ve yaratıcısı olmaları. Örneğin, Evınrude firmasının, kullandığı E.TEC teknolojisinin yaratıcısı Honda 'dır. Günümüz Honda CIVIC lerde (araba) ve deniz motorlarında kullandığı V.TEC - V.TEC.İ motorlarının içerdiği , Eksantrik mili ve sübap teknolojilerini yaratarak bir çok firmaya bu teknolojinin gelişmesinde liderlik yapmıştır. Açıkçası Honda'ya kötü denilebilmesi için , Honda'nın önünde teknolojiler üretilmesi gerekmektedir ve yine bildiğim kadarı ile henüz deniz motorlarında böyle bir teknoloji üretilmedi !!!. selamlar.
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Açıklamalarınızla konuyu ne manada söylediğinizi anlamış oldum. İnternette mimikler olmayınca bu tür yalnış anlamalar olabiliyor maalesef. Açıklamalar için teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
bot a göre motor şeçimi | kral dolmuşcu2 | Tekne Bakımı ve Donanımı | 3 | 08-04-2010 07:35 |
15 hp motor arıyorum | ertanileri | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 07-02-2010 11:06 |
seagull motor icin yardim. | rokko | Tekne Bakımı ve Donanımı | 5 | 19-07-2009 22:01 |
super star motor | lastmoses | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 28-09-2008 14:37 |
önerileriniz | hamurabi | DENİZ AVI KARADAN | 0 | 24-11-2007 02:09 |