![]() |
#11 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() tatlısu organizasyonu için çalışıyoruz ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan
|
![]() [quote=dizel45;87766]vallaha tertibim çok kulaklarını çınlattık
![]() tatlısu organizasyonu için çalışıyoruz ![]() valla tertibim kulaklarım çınladı yalan deyil çünkü anlattıklarınıza telefondan şahit oldum ![]() ![]() siz tatlısu organizasyonunu acele etmeden yapın güzel bir birliktelik olsun ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
VİP ![]()
|
![]() Allah muhabbetinizi arttırsın arkadaşlar.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() Orhan abi organizasyon'da mutlaka bekleriz seni... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() vaybe tayfalar toplanmışsınız bide beni çağırmazsın vallahi darılıyorum sana öner abi şaka biryana güzel birtablo allah muhabbetinizi bozmasın hadi rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Admin ile Üyeler arasındaki MUhabbet | atomik07 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 27-08-2006 09:53 |