|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Paylaşımınıza teşekkürler,güzel kareler bunlar,
Dostluğunuz ve Bereketiniz daim olsun, Rastgelsin... ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
VİP ![]()
|
![]() Kutlarım İbrahimcim yine balıkların belini kırmışsınız.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Oh oh ohh
Afiyet olsun diyelim bizde. Harika olmuş avınız. Uzun zamandır mercan yüzü göremiyorduk ![]() Emeklerinize sağlık ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler. Ne zamandır özlemiştik böyle güzel fotoğrafları. Son zamanlarda deniz küsmüştü adeta. Neyse ki ilk güzel sinyaller geldi...
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan
|
![]() İbrahim abi tebrikler yine sana yakışan kırmızılarla pozunu vermişsin..
Ellerinize emeğinize sağlık.. Tüm ekibi kutlar paylaşım için teşekkür ederim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ibrahim bey 2 haftadır maşallahınız var nazar değmesin
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() TEbrik ediyorum çok güzel bir av olmuş maşallah..
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbrahimcim tebrik ederim.
balık az olunca ben de yüzmeyi tercih ettim. ![]() rastgele
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Üstad
|
![]() İbrahim kardeşim yine bir (İBRAHİM35) kılasiği olmuş.elinize emeğinize sağlık afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbocum tebrikler güzel balıklar bende aynı gece pitada avlandım bol miktarda gopez kolyoz ikide iri istavrit aldik dediğin gibi nefis bir gece manzarası vardı .Kendine iyi bak sevgili kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Eski Foça'da (İZMİR) bu hafta balık yoktu | gonencsenkal | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 20-06-2010 23:01 |
Çeşmealtı Raporu (İZMİR) | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 37 | 09-06-2010 17:55 |
Çeşmealtı Balık Avı... | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 10-11-2009 11:17 |
Çeşmealtı Balık Avı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 22-03-2009 09:45 |
Çeşmealtı balık avı (10.08) | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 27-08-2008 07:26 |