|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Offf mükemmel balık güzel abim yaa. Nabıyosun sen böyle parçalattırıyorsun bize klavyeleri..
Ah bizim burda da güzel jig yapılabilicek meralar olsada bizde jig yapabilsek Bizim yerimizede tut olur mu güzel abim.. İğnen keskin olsun.. Rastgelsin..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() abi yolun düşerse mutlaka beklerim 0 532 522 56 77 bir alo de yeterli ne demişler balık bahane dostluk şahane
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim abi ,sizede rasgele.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah, çok güzel bir anlatım ve harika bir sinarit avı olmuş.
Abi, seni kutlarım. Afiyet olsun...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Remzi ustam balığın fotoğrafını dün gördüm. Bir mesaj yazdım yazdım yazdım beğenmedim sonraya erteledim.
Şimdi yine birşeyler yazdım ama yine beğenmedim. Tek kelimeyle mükemmel bir balık renkleri şekli şemali tam yakışıklı bir sinarit. Çok daha irilerini tutacağına inanıyorum. Tebrikler, bu gidişle bir gece ansızın gelebilirim şarkısını söylemeye başlıycam ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() maşallah ya bune be içim cız etti vallahi sinarit maşallah çok güzelmiş inşallah dağa güzelini yakalarsın hadi rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan
|
![]() Mehmet abi tebrikler..
Anlatım Süper Balık süper Daha ne olsun.. Emeklarine sağlık.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Maaşallah tebrik ediyorum ellerinize sağlık. Şu sinarit ne kadar da güzel bir balık ya insan bakmaya bile doyamıyor.İnşallah bizde yakalarız birgün
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Remzi bey sizi gerçekten tebrik ve takdir ediyorum nefis bir av olmuş bizler İzmirde fırtınadan gözümüzü açamıyoruz ama sizin gibi dostların keyifli avlarıyla teselli oluyoruz eksik olmayın rastgele.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Jigging - Dikey Sırtı Avcılığı | levrek | Sırtı-Seğirtme | 121 | 03-02-2015 07:34 |
jigging tekniği | erkepli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 31-07-2010 14:03 |
Alanyada jigging günleri devam | erkepli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 26-07-2010 09:03 |
Alanyada jigging video | erkepli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 07-07-2010 17:24 |
Alanya'da jigging (Antalya) | erkepli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 02-07-2010 15:25 |