|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() abim senin ise el attım sazan awcısı olucam bende bundan sonra hehe tebrikler oner abi daha iyileride rasgelir isallah
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() öner kardeş herzaman ki gibi harikasın dizmişsin gene sazanları
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
benim için tatlısı tuzlusu diye bir ayırımcılık yapmıyorum gerçi bu aralar biraz tatlısuyu seviyor gibiyim ama denizinde zamanı gelecek diyorum... ![]() ![]() ![]() Herşey gönlünce olsun Süleman.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Öner abi yine süpersin ama ben balıkları ve kendinizi serinletirken (hani şu çeşme başındaki) çektiğiniz fotoğraftan bekliyordum konu başlığını ilk okuduğumda
![]() ![]() Tebrik ediyorum rastgelsin...
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan
|
![]() Öner abim tebrikler..
Konu harika Sazanlar harika Daha ne olsun.. İğnen her daim nasipli ve keskin olsun.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() öner kardeşim seni ve ekibi tebrik ederim..gerçekten güzel balıklar yakalıyorsunuz..ortam güzel muhabbet güzel daha ne olsun..
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler bu haftada içtimaya almışsın sazanları manzarada bir harika eline yüreğine sağlık..
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Demirköprü Barajı (1) Salihli/MANİSA | adolomorola | TATLI SU AVI | 38 | 21-06-2011 13:58 |
Demirköprü Barajı (2) | adolomorola | TATLI SU AVI | 27 | 08-07-2010 18:48 |
2009 avları (Salihli-Demirköprü Barajı) | adolomorola | TATLI SU AVI | 17 | 17-02-2010 21:05 |
17.06.07 Kırklareli Barajı... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 19-06-2007 08:42 |