|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan
|
![]() MAŞALLAH
![]() ![]() ![]() ![]() Bu nasıl bir kuzudur böyle ![]() ![]() böyle güzel bir avı anlatımınla süsleyip bizlere sunduğun için teşekkür ederim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() REMZİ ABİM BU NASIL BİR KUZUDUR BÖYLE..
Vallahi maaşallah.. Harika anlatım harika konu.. Bizim oltamıza denk gelirmi bilmem ama gelirsede benim Kalbim kaldırmaz.. Konuya bakarken bile nabzım yükseldi senin kalp sağlam vesselam.. Paylaşım için teşekkürler .. Yüreğine sağlık.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() emeğine sağlık maşallah güzel bir balık çekmişsin bize gelse neolur çekermiyşz çekemezmiyiz bilemiyorum ama yinede böyle çekersek heralde çokmutluoluruz dağa güzel avlar dileğimle rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Umarım abi en kısa sürede daha güzellerini yakalarsın saygılar.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ah be abii
![]() ![]() Çok keyifle izliyor ve okuyorum seni abi.. Güzel avlarının devamını her zaman diledim ve hep dilemeye devamda edicem ![]() İğnen dayanıklı olsun keskinliği konusunu kanıtladı artık ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Remzi kardeşim, sizler gönülden kutluyorum.. O güzel anlatımınızla bende sanki o an sizinle berabermişim gibi o heyecanı yaşadım.. sizleri tekrar kutluyorum..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() remzi abi bunlar kuzuluktan cıkmış koç olmuşlar maşallah
![]() tebrık ederim ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Remzi süpersin be kardeşim.Şu alemde yerin başka.Hep kalite takılıyorsun.
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Remzi abim bunlar kuzuluktan çıkmış koç olmuş kooooooooç kırk bir kere maşallah püh püh püh püh
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
jigging tekniği | erkepli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 31-07-2010 14:03 |
Gerence koyu fatihi KUZU BUNLAR KUZUUUU :) | kaptancemal | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 05-05-2009 09:06 |
antalya kuzu avı videoları | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 09-03-2009 21:24 |
KUZU BALIĞI avı(video) | Rauf | Videolar | 28 | 27-09-2007 04:44 |
Alanya da kuzu günleri | Rauf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 11-09-2007 14:56 |