![]() |
#11 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben sonuç alamadım Nejdet abi ufak balıklar bile rağbet etmemişti.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() demekki kokusunu beyenmediler
![]()
Bu mesaj en son " 27-08-2007 " tarihinde saat 09:53 itibariyle necobey tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() evet bende denedim bi sonuç alamadım..en sonuında sinirlendim ve bi torba dolusu solucanı iskeleden balık sürüsünün içine döktüm ve bi tanesi bile oralı olmadı...
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() eyvallah abıler bızım denememıze gerek kalmıyor
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() dana burnuna bende katılıyorum arkadaslar benım bır numaralı yemım dana burnu dur ama malum kıs gunu bulmak zor baharı ıple cekıyorum dana burnunu bulmak zor ama balıgın en sevdıgı yemler arasında oldugunu soyleyebılırım bırde hemen dıçkısını bıraktıgı dogru kokusu cok zor cıkar elınıze degerse..
herkese rastgele
![]() |
![]() |
#16 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Slm, Danaburu yayın için olduğunu duydum. Hiç kullanmadım ama SOLUCAN ın üzerine tatlısu balıkları için yem tanımam. Turna dahil.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
solucan | reos_mow | Boru Kurdu, Solucan | 5 | 01-04-2011 14:20 |
Solucan | yasin bayrak | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 9 | 16-03-2008 13:30 |
Solucan imal (!) edelim !!! | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 23-03-2006 07:16 |