|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Süleyman senin levrekler gibi olmasada bizi kesti denilebilir.Ama sendende hareket bekliyoruz artık,yokmu bi kımıldama ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Teşekkürler iyi dilekleriniz için,daha güzelleri size nasip olsun ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Saolasın Kamil hocam,bu kez deydi.Ama bu defada olumlu bi av olmasaydı kesin kararlıydım kara avına dönmeye,şimdilik tüfek siparişini iptal ettik ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Sağolasın Yenal daha iyileri ve daha irileri sizlere nasip olsun ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan
|
![]() Ümit Kardeşim Maaşallah..
Dediğin gibi dönüşün çook hoş oldu .. Uzun zamandın böyle tabak gibi karagözlerle paylaşım yapılmamıştı, buda sana nasip oldu.. Arkadaşının rahatsızlığına üzüldüm.. geçmeşler olsun.. şayet bu rahatsızlık gerçekleşmemiş olsaydı sonucun çok daha farklı olacağını biliyorum.. Ama emenim ki buda sana yetti .. Zira görüşmelerimizde sıkca belirtiyordun.. Nerede ise paslanacaktın artık.. Tekrar Paylaşım için teşekkür ederim.. Emeğine sağlık.. Sağlıcakla.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Saolasın Necati abi,dediğin gibi arkadaş rahatsızlık yaşamasaydı gerçekten daha da hoş bir av olacaktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Baya bi macera atlatmışsınız oldukça heyecanlı geçtiğini tahmin ediyorum balıklarda güzel daha iyileri sizinle olur inşallah rastgele
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Başınızdan bir kaç olay geçseda maşallah çok güzel bir gün olmuş.
Tüm ekibi kutlarım.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Ümit kardeşim, öncelikle tebrik ediyorum, güzel ve başarılı bir av olmuş. Ben de teknemi cumartesi öğlene doğru sığacıktan denize indirdim. İndirmişken herkesin methettiğimi Kokara kadar gittim. Ancak öğlen olmasından bir de yer bilmemekten dolayı hanos'tan başka bir şey alamadım. Umarım Kokar bize de güler. Sevgiler
![]() |
![]() |
#20 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Yeğenim...
Avlarında yüzünün hep gülmesini dilerim. Bereketli avlarının devamı gelsin. Paylaşımına teşekkürler. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uzun bir aradan sonra... | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 26-06-2010 13:38 |
Uzun zaman önce yapmalıydım | efeo9 | Tanışma | 16 | 20-05-2010 20:01 |
Uzun bir aradan sonra mercanlarla buluştuk. | ruchanului | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 08-05-2010 13:43 |
Uzun bir zamandan sonra tekrar merhaba | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 10-02-2008 16:06 |
uzun bir aradan sonra... | er35han | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 12-07-2007 07:11 |