|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbrahimcim arka fonunda yer alan büyük kepçeyi kullanman nasip olur insallah
![]() lidakiler başladı demek ki çupralar da başlayacak raporlar gün geçtikçe daha güzel gelmeye başladı tebrik ederim. Daha niceleri rastgelsin ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili İbrahim ortak tutkumuzun olduğunu yeni öğrendim. Bir sonraki balık avına beni de dahil etmeyi unutma
![]() Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() adaş maaşallah.nazar değmesin hepinizi kutlarım.selamlar herdaim rastgele.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbrahim,senin yüzünden ben bu Çeşmealtına küsücem valla.Sana yağdırıyor,bizden esirgiyor.Tebrik ederim olmayan zamanda yine güzel balık almışsınız.Ellerinize sağlık.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbocum tebrikler yine kalite tüm ekibi kutlarım Engin e bizde geceden gidelim ibo ile yanyana avlanırız istersen dedim oda abi çok uykusuz kalıyoruz sabah gidelim dedi sizin tekneyle uzak düştük fakat siz gittikten sonra hava çok esti yinede nevaleyi aldık seninle bugün konuşamadığımdan çok yazdım selamlar kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() ibrahim yine ortaya bi karişık yapmışsınız tebrikler
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbrahim abi güzel kareler emeğinize sağlık
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir Çeşmealtı Düz Ve Antenli Mercanlar | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 21-09-2010 22:28 |
İzmir Çeşmealtı Gece Avı 05.09.2010 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 08-09-2010 10:57 |
Geciken İzmir Çeşmealtı Raporu. 25.07.2010 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 31-07-2010 17:58 |
03.05.2010 Özbek (İzmir) gece avı | Denizkızı35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 34 | 07-05-2010 21:37 |
İzmir Çeşme-Çeşmealtı-Urla-Karaburun derinlik haritası | kamilkoco | Haritalar | 6 | 05-05-2010 10:19 |