|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() amatör bir balıkçı da sizinle gelebilir mi - giderseniz eğer
![]()
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] - [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] - [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Elbette gelebilir neden olmasın. Eğer bu haftasonu balığa gitme düşünceniz var ise ben sahilde olacağım inşaallah. Gitmeyi düşündüğüm yer Ortaköyde Polis vakfına ait otoparkın içi. Laila nın yanında. Sabah 06:30 ile 09:30 arasında orda olmayı planlıyorum.
Görüşmek dileği ile
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan
|
![]() güzel paylaşımınız için teşekkürler...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() eline sağlık kardeş o balıkları tavada görür gibiyim
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ahmet bey paylaşımınız için teşekkür ederim sayenizde bilmediklerimi öğreniyorum
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Ambarlı bölgesinde karadan pek avlanmadım. Genellikle tekne ile açıldım. Mevsime göre değişen balık türüne göre farklı özellikte takım kullanmalısınız. Takım seçme işi birkaç faktörü barındırıyor. Bunlardan en önemlileri; Avlanacak balığın cinsi, Avın zamanı (gece-gündüz), Av yeri (tekneden, karadan), avlağın dip topoğrafyası gibi faktörler en önemli etkenlerdir. Bu faktörlerin durumuna göre takım tipi (Yemli-Sahte) ve özellikleri (ince-kalın misina) değişebilir. Ancak şu sıralar avlayabileceğiniz muhtemel balık İstavrit ve çinekop olabilir. İstavriti gündüz Çapari ile yakalayabilirsiniz. Atış yaptığınız yer aşırı sığ değilse (ki bildiğim kadarı ile Ambarlı bölgesinde deniz 200 m. ye kadar oldukça sığdır) çapari iş yapar. Takımın ince oluşu başarıyı arttırır ama atış ve çekişte aşırı dikkat ister. Deniz tabanı sığ ise sıyırtma tavsiye ederim. Daha etkili olacaktır. Çinekop için ise şu sıralar en etkin yöntem hırsızlı takım ve yem olarakta taze istavrit olacaktır. Umarım sorunuza cevap olmuştur. Hayrılı ve bereketli avlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ahmet abi tebrik ederim. İstavritler gerçekten güzel. Paylaşım için teşekkürler...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Haftasonu avımız | barış kaptan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 24-03-2010 12:43 |
Haftasonu hava harika.... | seyirsubayi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 20-03-2010 13:44 |
Haftasonu kokara 1 kısılık yerımız mevcuttur | seyirsubayi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 20-03-2010 07:17 |
23-24 Eylül Haftasonu, elde var sıfır, ama mutlu... | Çağatay | ANILAR | 5 | 16-10-2006 19:44 |