|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hepinizden Allah razı olsun güzel dilekleriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır....Allah can sağlığı verdiği sürece arada mesafeler olsada her daim birlikte olacağımız katidir.... Böylesine güzel insanları tanıyıp her birine abi sıfatıyla saygı duyuyorum... Bundan sonra artık Bayram ve senelik izinlerde yine izmirde olacağım.... Benden yana bir hata yada kusur var ise affola.... Hakkım var isede sonuna kadar helali hoş olsun...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() doğan kardeş ben bu vedayı kabul etmiyorum ne o öyle dünyamı değiştiriyorsun allah korusun . sanaldada olsa gönül birlikteliğimiz herzaman devam edecektir. ayrıca yeni başlayacağın görevinde üstün başarılar dileği ile sevgiler mazhar üzümcü
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Üstad
|
![]() Doğan kardeşim yeni iş hayatında başarılar dilerim.Mazhar kardeşiminde dediği gibi bu veda hiçde hoş değil İzmir'den uzakta olabilirsin ama gönlümüzden asla!...
Bundan böyle reelde olmasada sanalda sohbetlerimizin mutlaka devam edeceğine inanıyorum...
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğan'ım iki gözüm, Cenab ı Allah'ım yolunu açık etsin ve seni her daim iyiler ile karşılaştırsın...
Ben bu veda mesajını kabul etmiyorum... ![]() Yeni işinde başarılar dilerken, senin için her şeyin..Ama her şeyin çok ama çok iyi olacağına eminim... ![]() Allaha emanet ol...
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Başarılar dilerim. Herşey gönlünce olsun
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() dogan kardeş yolun açık olsun yeni işnde başarılar dilerim
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
VİP ![]()
|
![]() Doğan kardeşim sana başarılar diler.Allahdan yolunun açık ve mutluluklarla dolu olmasını dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Doğanım bu ne vedası anlamadım doğrusu bizler için önemli olan gönüllerin bir olması değilmi,haaa İzmir'desin haaa Amasya'dasın yeterki gönüller bir olsun.
ALLAH uzun ömürler ve vücut sağlığı versin daha seninle çok karşılıklı muhabbetimiz olur mutlaka,gerçekten sende tam dört dörtlük bir insansın ve şu sanal ortamdan tanıştığım en dürüst kişilerden birisin. ALLAH yeni işindede başarılı olmayı nasip etmesi dilekleri ve dostluğumuzun bir ömür boyu sürmesi dileklerimle... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...Elbetteki kesin bir ayrılık sözkonusu değil...Derler ki karşılıklı değerler ne kadar iyiyse aradaki mesafelerin hiçbir önemi yoktur...Gerek bu ortamda gerekse telefon görüşmeleriyle her zaman gönüllerimiz bir olacak...Dostlukların baki kalması çok güzel...Bana verdiğiniz bu üstün değerler için ayrı ayrı teşekkür ederim....Allah hepinize sağlıklı ömür nasip etsin...
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() dogan kardeşim seni cok az bir sürede tanıdım keşke daha önce tanişsaydık gercekten cok iyi bir arkadaşsın seni tanıdıgıma cok mennun oldum yeni işinde sana başarilar dilerim izmire geldiginde yine cikariz balıga bir tele bakar başarilar dostum
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Dostlarım ile Yapılan Sargoz Avı | Sargoz35 | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 08-10-2009 20:19 |
dostlarım balıkta | hamurabi | Videolar | 1 | 14-05-2008 18:48 |