|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Necati'm o kurtlar bir büyüdümü var ya,değil rüzgar fırtına tipi olsa insana vız gelir.Hele o havada kayalara yaslanıp kayıntı yapmakta ayrı bir keyif.Kaçan paşalara inan en az sizin kadar üzüldüm.Ama yenileri sizlere moral vermiş.Paylaşım için teşekkürler. Afiyet olsun..
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() necati kardeşim macera karışımı güzel bir av olmuş. dostlarla buluşmya paha biçilemez tüm ekibi ayrı ayrı kutlarım. süleyman kaptanın dediği gibi kurtlar büyüdümü kar fırtına tufan engel olamazmışşşş
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati kardeşim keyifli anlatımın için önce teşekkürler sonra kaçan balıklara geçmiş olsun sizde kalanlara da afiyet olsun tüm ekip arkadaşlarınızı da kutlarım.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan
|
![]() Eline sağlık
![]() ![]() ![]() çok güzel bir anlatım gerçekleştirip sunum yapmışsın teşekkürler ![]() fırtınada olsa yağmurda olsa bizler için mühim deyil sadece sıcak çayımızı demleyebilecek kuytu köşemiz olsun. ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Sizlerin orada oluşu beni daha çok kamçıladı dostlarla birlikte olamak beraber av yapabilmek inan av keyfini 2 ye katlıyor.. Bende sana ve diğer dostlarıma teşekkür ederim.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel bir anlatım ve harika paşalar maşallah daha ne olsun...
Ortam şahane hem muhabbet hem balık. Hepinizi kutlarım. Böyle güzel avların devamını dilerim.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Daha irileri sana denk gelsin.. Livarın hiç boş kalmasın.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili necati abicim az olmuş ama olsun nasip neyse o oluyor ötesi yok işte. Ama olsun hiç olmazsa bi değişiklik oluyo acaba niyrtiyle çıkıyoruz hep balığa dedimya herşey nasip. her zaman şa-nsınız bol olsun abicim.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Teessüf ederim Mustafa Ne demek az olmuş öz olmuş.. Böyle zamanda kıyıdan bu kadar paşayı görmek çok zor yanlışmıyım.. ![]() Bu iş tekneye benzemez biliyorsun.. ![]() ![]() Nasipte balık çoktu ama bizim kıyıya alıp yiyebileceğimiz nasibimiz yoktu ayrı bir konu.. Hher şeye rağmen güzel ve zevkli bir avdı .. ![]() ![]() Katılımın için teşekkür ederim.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu kadar tutmayın dedim ama dinlemediler.. | Kamil ESEN | Videolar | 11 | 25-08-2010 21:39 |
Araniza Yeni Katildim Ama Bir Kaç Fotografta Ben Göndereyim Dedim | orhanxx | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 13-11-2007 18:46 |
Varmısınız Yarışa | iesencan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 5 | 28-06-2007 18:38 |
tusunami asıl buymuş dedim | gobrette | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 23-09-2005 08:10 |