|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Tebrikler adem üstad ailecek çok güzl br gün geçirmişsiniz...
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ne acaip bir meraktır ki bu,fırtına soğuk kar kış dinlemez böyle.Ben bir kendimi deli sanıyordum ama forumdaki arkadaşlara bakınca yalnız olmadığımı anladım.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Banned
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Esenkalın.. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ederim Adem abi bu yağmur ve rüzgarda zor şartlar altında av yapmak kolay iş değil özellikle kalamar harika görünüyor.Ellerinize sağlık..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kuzenime katılıyorum adem abi bu havaya rağmen gerçekten iyi bir av tebrikler
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Havanın azizliğine uğramamış olsanız oldukca bereketli av olacakmış,bidakine inşallah.Afiyetler olsun.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ailece balığa gitmenin keyfi bi başka tabi... bir de hava uygun olsaymış
![]() daha iyi avlar seninle olsun ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Adem abi tebrik ederim güzel av olmuş maalesef bizim kurtlar vücudu komple sardı org. da katılamayınca kahrolup duruyorum yeni org. nasip artık diyorum afiyet olsun saygılar....
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Banned
|
![]() Alıntı:
Avlanmak için org. beklemek lazım değil. Müsait bir zamanda istersen küçük bir gurup oluşturup Karabulut abi ile avlanabiliriz. Esenkalın. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adem abi bu havada hadi sen çıkıyorsun anlıyorum ama senin kıza hakikaten büyük alkış
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
31.10.2010 Güzelbahçe av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 04-11-2010 21:10 |
29ekim2008 güzelbahçe 2.nci liman raporu | ender | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 28-11-2008 19:57 |
8 kasim güzelbahçe 2.liman av raporu | ETHEM | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 12-11-2008 08:32 |
09.07.2008 güzelbahçe av raporu | volkanreis06 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 17-07-2008 19:08 |
02.05.2008 güzelbahçe raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 18-05-2008 22:24 |