![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sağolasın,güle güle kullan.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan
|
![]() Serhat kardeşim güzel bi makinaya benziyor
![]() kullanan arkadaşlarımız kullanmayanlardan daha iyi yorumlar yazabilir ![]() en iyi yorumuda tabiki sen yaparsın. ![]() ![]() inşallah çok iyi avlarda seni mahçup etmez ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba aranıza yeni katıldım.keyifli avlar diliyorum.birşey soracam ben okuma salina 10000 almayı düşünüyorum.aradaki fiyat farkı tartışılmaz ama ikisi arsında kullanım bakımından bariz fark olurmu boşuna çok para vermiyeyim.(jig için kullanıcam)
saygılar.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hasan abicim çok teşekkür ederim dileklerin için altar bu arada dediğiniz makine nasıl bilmiyorum ama bu makineyi jig içinde kullanıyorlarmış ben hiç denemedim kesin birşey diyemiyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serhatçığım makinen hayırlı olsun bol ve gönlüne göre balıkları tutsun inşaallah
ben de org için spro passion 755 6+1 bearing system diye bir makine aldım 95 tl ya org ta bakacaz artık kısmetse
![]() Hüsnü Halil İplikçi Bu mesaj en son " 25-01-2011 " tarihinde saat 22:09 itibariyle Halil İplikçi tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkür ederim halil abicim senin makinende hayırlı uğurlu olsun inşallah hepimiz istediğimiz balıkları çekeriz saygılarımla
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() eyvallah saol kyifli avlar
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Üstad
|
![]() Güle güle kullan makinalardan pek anlama fikir veremediğim için sıkıntılıyım kardeşim
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ne demek murat abicim sıkıntıya ne gerek var düşünüp konuma yorum yapman bile bana yeter sevgili abim saygılarımla
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() çok güzel makine güle güle kulan serhat kardeşim
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni makinem | gonencsenkal | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 7 | 04-01-2011 08:19 |
Makinem bozuldu ve yeni makine almak istiyorum...YARDIM | Jeeday | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 35 | 21-08-2009 21:59 |
Alba Star Milenium 60 Makinem Bozuldu Yardım | emrereis | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 6 | 04-08-2008 23:13 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
yeni kamış ve makinem | cevat2 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 16 | 28-03-2007 22:58 |