|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ellerinize sağlık.herdaim rastgele.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Miço ![]()
|
![]() çok güzel eğlenceli bir av olduğu resimlerden anlaşılıyor, tebrikler
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Vay beeeeeeeeee...
Helal olsun abi.. Geçtiğimiz haftasonu izmirde depremler vesilesi ile çok hoş bir av geçirmeyen rkadaşlar inanıyorum ki bu kırmızılara imrenerek bakıyorlardır.. Abi tabiri caizse nasibini beklemiş doğru zaman ve yerde almışsın.. Tebrikler devamını dilerim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrikler alp, güzel bir gün geçirmişsiniz. Daha büyükleri inşallah,
Kılıçbalığı sizin mercanları yedimi acaba. Tam jigging zamanıymış ayrıca, demekki denize çıkarken sağlam bir takımda yedekte bulundurmakta fayda var zokalı mesela..
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ederim,bereketli ve keyifli bir av günü geçirmişsiniz.Her daim rastgele.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Vay vay Alp kardeşim,sonunda sığacığıda fetetmeyi başardın.Tebrik ederim.Oraların kırmızısı paşası boldur.Daha bereketli avlar dilerim..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alp kardeşim tebrikler çok güzel mercanlar şu yok günlerde sizin paylaşımınızla teselli olduk teşekkürler ah şu güzel tekneyide tam cepheden bir resimle görebilseydik keyifli olacaktı iyi avlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Salih, fırsat bulduğun güzel bir gün seninle Sığacık turu yapalım, malum İzmir körfezinde derinlik bu kadara ulaşmıyor.
Süleyman Abi, çok uzun zamandır görüşemiyoruz. Güzel çayını özledim valla. En kısa zamanda ya sende ya bende keyif yapalım. Raif Abi, tekne ile ilgili güzel sözlerin için teşekkürler. Mütevazi bir tekne abi, tek iyi tarafı yeni olması ![]() Sevgili Necati, daha senin elindeki paşalara ulaşamadık burada, bende senin fotograflarına imrenerek bakıyorum. Halim abi, jigging konusuna daha cesaret edemedim. Tabi nasıl yapıldığını bilmemem, bir de Sığacık tarafından derinlerde güzel kayalık bir alan bulamamış olmamın bunda etkisi çok. Erol abi, en uygun zamanda bu taktiği deneyeceğim. Herkese güzel geri dönüşler için teşekkürler, Daha güzelleri sizlere nasip olsun.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kesatlık, o' gün size uğramamış bereketli olsun..
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() öncelikle tebrik ederim güzel av olmuş.dediğin gibi ben tekneyle ne zaman çıksam yanımda büyük boy kasnaga sarılı 2 mm'lik kalınlıkta ve 100 metrelik naylon örgü ip bırakırım orta suya yakaldıgım balıgın sırtından takarım büyük mercan ignesini(iğneyle kalın fırdöndü arası 30 cm ve bakır tel sarılı ipe.telin bir ucu fırdöndüde diger ucu iğnenin sapında)atarım suya bakarsın orkinos palazı gelir umuduyla.unutmadan fırdöndünün üzerinde iki tane 75 gr'lık kurşun var.balık daire çizip dursun diye.herkese rastgele.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir/Sığacık - Ada topuğu avım | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 27-05-2010 21:34 |
Sığacık Seferihisar İzmir | ahmetkaptan | Tanışma | 7 | 03-02-2010 22:10 |
Sığacık Seferihisar İzmir Kılıç avı bereketliydi | ahmetkaptan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 01-02-2010 22:30 |
10 şubat 2008 | deniz hadimlioğlu | Organizasyonlar | 3 | 08-02-2008 23:37 |