![]() |
#11 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Dipnot
----------- Denizde kap krizinden ölenler yada yüzme bilip boğulanların çoğu trakonyaya basarak ölenlerdir. (akşam gazetesinde okumuştum)
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben de bol miktarda dragonya (tragonya) yakaladım.Çandarlı da havalar soğumaya başlayınca bol miktarda çıkıyor.Resmini çektim ama şu anda bulamadım bu sezon çekince gerçek resmini siteye koyarız.
Şunu unutmayalımki her avcı( kara-deniz) çantasında amonyak bulundurmalı. Eczanelerde ucuz olarak satılmaktadır.Şimdi İmbata mesaj yazayımda sitemizde sağlık köşesi oluşturalım. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Birinci sayfada mağdurun da ,trakonyanın da resmi var.
|
||
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() trokonyayı bilmem ama madur yakışıklı adammış
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Ooo Can bu gaz bana bi sene yeter .Sağol adamım.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ayıp ettin gaz değil adamım ekmek gibi su gibi gerçek hele çedede ki o bant seni açmış
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar işte bu trakonyanın gerçek resmi. Bu gün Çandarlıda idim, aklımdada bu balık vardı. Bitane çekerimde foruma koyarız diye. Şanşıma iki tane çıktı. Niyette trakonya olduğu için levrek ve çiprayı öpüp suya geri saldım.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() Ooooooo yüzünü gören cennetlik
![]() |
||
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Vallaha helal olsun sana muhabbetci bir de yandan tam çekeydin daha iyi olurdu yinede harika ellerine sağlık
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
gemliği tanımak istiyorum | balıkçısofi | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 09-10-2008 14:41 |
Trakonyayı bende tanıdım. | BALCI KAPTAN | ANILAR | 8 | 07-10-2006 18:39 |