|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tamam necati abi gel ben haber verince gidelim çok sağol.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() allah daha güzellerini nasip etsin mustafa abi
jigle atabeyini yakalayabildiğine göre sıra trançalarda heralde rastgelsin |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan
|
![]() Tamam işte yaaa senin yapacağın bu
![]() ![]() ![]() ![]() jig olayına girmişsin yakışır. ![]() ![]() yani Hasan BALIKÇI yanına gelmesin diye elinden geleni yapıyorsun. ![]() ![]() ![]() merak etme ben gelmem ben kıyı balıkçılığına devam kardeşim. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tolga kardeşim sana erişebilmem için önce seferihisardaki tüm fırınların ekmeklerini yemem lazım ondan sonra
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan abiiii senin çupraların havası yeter onlar başka balıkları aratmaz zaten ama havanın müsait olduğu her zaman gel gideriz sorun yok yani. sanada çok teşekkür ederim saygılar.
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() murat kardeşim, Halil abi, Taygun sanada hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizinde şansınız her daim bol olsun inşallah.
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi ellerine saglık jig denince balıklardan önce ben atlıyorum
![]() Güzelde olur çorbası afiyet olsun
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hayırlı olsun Mustafa Hocam.
Trança haberlerini bekliyoruz ![]() Alpay |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Üstad
|
![]() Eeee yeğen,sen bu jig e başladın ya yakında tekneyide değiştirirsin.
![]() ![]() ![]() Şööööyle hızlı giden yani bir saatlik yolu on dakikada katedebileceğin bir tekne... Paylaşım için teşekkürler..
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mustafa abi inşallah kuzular gelir oltana
![]() afiyet olsun..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |