![]() |
#11 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Kaptanım Allah nazarlardan saklasın. Allah herkese seninki gibi bir gurur yaşatsın. Genç meslektaşıma da hayırlı ve başarılı görevler dilerim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptanım, sabah sabah bu bize yapılırmı ya...
Eşim ve çocuklarım ile resimlere baktık ve yaş icabımıdır, yufka yüreklilikmidir nedir beni ağlattın ya. Allah herkese böyle mutluluk gözyaşları nasip etsin. Ne kadar gurur duysan azdır. Resimlere baktıkça karşımda geleceğin (Ben göremem herhalde ama) Kara Kuvvetleri Kumandanı, akabinde de Genel Kurmay Başkanını görüyorum. Herşey gönlünüzce olsun Kardeşim.
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkese nasip olmayacak güzellikleri,size yaşatmış olduğundan dolayı önce kardeşimi,sonrada sizi tebrik ederim.Ne mutlu size ki böyle güzel bir evlada sahipsiniz.Allah nazardan sakınsın,bahtı açık olsun..
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Amca bende yeğenimle her zaman gurur duymuşumdur. Allah bahtını gönlünü açık etsin generale kadar yükselmeyi nasip etsin inşallah.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İnanki Süleyman abi senin kadar bizde grurlandık.
ALLAH nazardan saklasın bahtı açık olsun.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Kaptanım bu ne büyük mutluluk, bu değerli evladı yetiştiren seni ve eşini çok tebirk ederim. Pırıl pırıl bir delikanlı. İleride daha da üst kademelerde vatanına hizmet edeceği şimdiden belli. Allah size hep mutluluk ve başarılarını göstersin.
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Kaptanım yürekten kutluyorum.Başarılarının devamını diliyorum.
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Üstad
|
![]() İyi dileklerde bulunan tüm dostlarıma yürekten teşekkür ederim.Gerçekten çok güzel bir duygu..ALLAH tüm anne babalara böyle bir duyguyu nasip etmesini dilerim...
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptanım hayırlı uğurlu olsun gerçekten güzel bir paylaşım.
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() eli öpülecek adamsın kaptanım.tüm türk milleti olarak gurur duyuyoruz.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Daha Büyük | Kefal-İzmir | DENİZ AVI KARADAN | 0 | 15-09-2009 08:39 |
bir tane daha | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-08-2007 13:15 |
Bir Rüzgar Daha | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 29-05-2006 05:51 |