![]() |
#11 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ferat kardeşim haklısın.. Düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler.. |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Amatör balıkcılığın ahlakı ile avlanabilmek çok güzel bir duygu .. Herkeze aşılanması için genel bir avcının profilini hep birlikte çıkartmaya çalışıyoruz.. ayrıca teşekkür ederim Yukarıdaki listeye ekladim ilaveleri.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Necati kardeşim paylaşımın çok güzel ve yerinde olmuş. Bence diğer arkadaşlarında katılımıyla bu konuyu geliştirmeli ve sabitlemeliyiz. Naçizane bir iki ilavede ben yapayım:
AMATÖR BALIKÇI her daim yardımseverdir. Elindeki imkanları ihtiyaç halinde çevresindeki diğer balıkçı dostlarıyla hiçbir menfaat gözetmeden paylaşır. Zor durumda olanların imdadına koşar. AMATÖR BALIKÇI önce kendisinin ve sonrada çevresindekilerin, gerekli olan güvenlik tedbirlerini uygulamasına ve gereken kurallara uymasına azami dikkat gösterir.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Faruk bey katılımınız ve ilaveleriniz için teşekkür ederim.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Süper bir konu olmuş Necati üstad,sağolasın.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ama daha kısa yazabilirdin 4 harf (şöyle) ÖNER ... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Amatör balıkçı balığı az dostu çok olandır
![]() Çevreyi korur...sezon kapalı ise gider temizlik yapar..gider ağaç diker... Eskiler anlatırlar devamlı gittikleri avlaklara büyüklerimiz meyve ağacı dikerlermiş, onun gölgesinde avlanırlarmış 3 5 yıl sonra... Asıl amatör balıkçı örneği benim rahmetli dedemdi...ben çocukken sirküler falan yokken küçük balığı salardı...hapisi yoktu, alıkoyacağı balığı gazeye sarar çantasına koyardı... Hepimiz amatör balıkçı olmaya çalışıyoruz...bu yolda yürüyen herkesi ayakta alkışlıyorum... Necati abicim konuyu açarak bu mesajı yazma fırsatı verdiğin için de teşekkür ederim ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Amatör balıkçı | kjetlee | Tanışma | 11 | 29-08-2011 17:29 |
Selam yeni amatör balıkçı | turker032 | Tanışma | 2 | 26-04-2011 21:27 |
Amatör Balıkçı Belgesi | BALIKÇIHOROZ | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 25 | 07-04-2010 20:05 |
amasyalı amatör balıkçı arkadaşlara selam | UFUKTOKUR | Tanışma | 9 | 11-01-2008 07:54 |