![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi güzel av olmuş ellerinize sağlık tebrikler
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() kaptanım tavalıklar bolca cıkmış tum ekibi kutlarım bizede götür bir gün hasanla ama ben kırmızılardan isterim ona göre hiç yakalayamadım yoksa gözüm acık gidecek
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Benim ilk tuttuğum balıktı kupes.... Rumuzumdan da anlaşılıyordur herhalde.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan
|
![]() yahu süleyman abi şu benim bal kovasını ver artık
![]() ![]() ![]() abi senin çimacınmı amelenmi her neyse ben ondan olcam yakında ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkür ederim semih kardeşim,bir gün yolunuz buralara düşerse tuzluylada tanıştırırız sizleri...
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Üstad
|
![]() Ersoy gel artık ne işin var senin uzaklarda bak uskumrular yavaş yavaş kendilerini göstermeye başladılar..
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Üstad
|
![]() Gönenç bundan sonra bu gibi paylaşımlarla sık sık hep birlikte karşılaşacaız.balık artık kendini göstermeye başladı..
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
teşekür ederim. Alıntı:
Alıntı:
Ya Hasan söylüyon söylüyon ama bi türlü miçoluk yapmıyon.Sen sözünde durmuyon..
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Kaptanım sana söylenecek söz yok, ekibi ve tabi ki seni çok çok tebrik ediyorum. Çok keyifli ve güzel bir av olmuş. Bereketli avların devamını dilerim.
![]() |
![]() |
#20 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkür ederim Süleyman kaptan inşallah geliriz yavaş yavaş tuzluya alışıyoruz sizlerin müsafirperverliğinizi gördük izmirli manisalı can dostlarımız olduğunu biliyoruz.
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hey maşallah adalar çoştu | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 46 | 26-09-2010 11:12 |
levrek avı-yasin coştu | akinyildiz81 | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 25-09-2010 09:25 |
Adalar yine çoştu... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 42 | 07-04-2010 19:08 |
Nerede bu balıklar? | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 02-02-2008 12:36 |
akıllı balıklar | Güven ÖZYELDAN | Videolar | 10 | 11-01-2007 12:07 |