|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ya kardeşim bana bunları göstermeyin deli oluyom kirmızıları görünce hic yakalayamadım gözüm acık gidecek mustafa kardeşim cok iyi av yapmışın darısı benim başıma
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() mustafa kardeşim tam tavalık bunlar.rapor ve balıklar için tebrik ediyorum sevgilerimle
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mustafa tebrik ederim yine maşallahın var mercanların hakkını vermişsin paylaştığın için sağol kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mustafa maşallahın var kırmızılar çok iri devamını dilerim
![]() |
![]() |
#15 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Afiyet bal şeker olsun.
Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Alp hocam ben yakaladığım mercanlara sordum niye alp hocamın tekneyle geldiğimizde böyle yakalmıyorsunuz diye onlarda biz o tekneyi tanımıyoruz ne zaman senin ortiyi görünce o zaman hep bir araya geliyoruz dediler
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() irfan abi alaattin abi hayrettin abi övünç kardeşim ve önder abi sizlerede çok teşekkür ederim sizlerinde oltalarınız hep dolu olsun inşallah.
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ahmet tarih kardeşim. öncelikle benim her konuma birkaç birşeyler yazdığın için çok teşekkürler. Bu ejder_balikci nikinin mevzsunuda anlatayım bu arada. On yıl kadar oldu yanılmıyorsam o zamanlar netten ve pc den anlamıyordum bazı işlerim için email gerekti ve bende bir internet kafeye gittim bana bi tane mail oluşturmalarını söyledim bi tane genç vardı abi ne olsun dedi bende balıkçı olsun dedim baktı abi o var dedi. O zaman ejder balıkçı olsun dedim ve ejder_balikci oldu
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() çok sağol necati abicim fotoğrarlar içinde atyıca teşekkürler. allah seninde hep gönlüne göre versin inşallah.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
kocabalıktan cumartesi işkine, mercanlar ve .... | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 1 | 08-11-2008 22:06 |
03.02.2007 Karaburun Yeniliman Mercanlar | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 05-02-2008 20:28 |
kuşadasından mercanlar | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 25-11-2007 17:43 |
10 Kg Lik Mercanlar | m_ciran01 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 28 | 14-06-2007 10:43 |
Ohh be mercanlar | Rauf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 08-04-2007 07:51 |