|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() övünç, tuncay'ın fotoğrafını koymamışım
![]() ![]() ![]() Ali Rıza abi biliyorsun Halil abim mercan çektiği zaman titriyor heyecandan, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sizleri böyle neşe içinde görmek bizleri dahada neşelendiriyor hepinizi kutlarım güzel bir av günü yaşamışsınız..
![]() ve bu hafta gelecek olan Ali rıza abim ve Halil abim de yaşatmanız dileklerimle.... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() teşekkür ederim öner abi beraber daha güzel avlara inşallah
![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() tuncay'ı kim çekti
![]() olanların içinden iyi olanlarla huzurlarınızda tuncay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ufuk & Övünç selamlar arkadaşlar.
Çeşmenin neresinde yaladınız bu kuzuları merak ettim açıkçası. Yazılardan ve resimlerden belliki keyifler süper. Bende pazar günü çıktım balığa fakat büyük balık peşinde koşarken elimiz boş kaldı açıkçası. Tebrik ederim arkadaşlar ve afiyet olsun diyorum. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ufuk kardes sanırım tum kırmızıları topladınız
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bugün katılmadığıma yazık olmuş gerçekten kutlarım inşallah bize de kalmıştır
hafta sonunu iple çekiyorum artık nostalji olan benim lise dönemimde urla iskele avları verimliliğinde olmuş.ben de bu mercanlar nereye kayboldu diyordum hepinize çok teşekkür ediyorum inşallah birlikte iken de bu verimliliğe ulaşırız..
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok çok güzel ve kaliteli av olmuş tüm katılan arkadaşları kutlarım .
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() cumartesi yi beklemeyelim övünç perşembe kacalım hemen
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() halil abi ahhh ahh biz niye yoktuk halil abi ali rıza abi ahh ahhh içim gitti
![]() ![]() ![]() ![]() ben diyorum ki bu avı c.tesi den öne cekelim atta c. tesi bir daha gideriz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ramazan KAÇAR K.bağlar - İzmir 1982 - A rh+ Bu mesaj en son " 21-06-2011 " tarihinde saat 07:24 itibariyle rkacar tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15 Haziran 2011 Çeşme Raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 19-06-2011 23:24 |
Sığacık'ta at çek ağzı kırmızı | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 21-05-2011 12:22 |
Küçük Bir Video (.Kırmızı.) | zuzu | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 09-11-2009 11:05 |
Kırmızı kurt | Anıl ÜNALAN | Boru Kurdu, Solucan | 8 | 09-07-2009 15:20 |
24 Haziran 2006-Çeşme | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 09-07-2006 08:30 |