|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Tuncay abi çok teşekkür ederim,yanlız her gelişinde buraya döndükten sonra haberim oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ufuk kardeş ve Rastgelsin Kırmızı ekibini canı gönülden kutluyorum.Resimler ve raporları bizimle paylaştığınız için teşekkürler.İnşallah gönlünüzdeki balığı tutarsınız.rastgele.
![]() |
#13 | |||
Kaptan
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aman aman MAAŞALLAH.... Ufuk bu ne manzara böyle.. Ekip güzel kurulmuş, Çeşmede kerteriz bulunmuş, Gülüş cümbüş Güzel bir av olmuş... MERCAN TEAM ı canı yürekten kutlarım. ![]() Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkür eder devamını dilerim.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrik ederim çok zevkli bir av olmuş, son fotoğraflarda görülen 10 cm yi geçmeyen mercanları keşke geribıraksaydınız..
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ne yaptınız siz böyle yahu.Denizde balık kalmamış.Maşallah nasiplisiniz yine.Tüm ekibi tebrik ederim,Alirıza abiyle,Halil abi şeytanın bacağını kırmış sonunda.Rastgelsin........
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kardeşim öncelikle avınız için sizi tebrik ederim.
Ancak limit altı balıkları sahil güvenlik tespit ederse ciddi oranda cezaya maruz kalabilirdiniz. Urla'da bizim yakaladığımız balıkları tek tek kontrol etmişlerdi. Daha niceleri rastgelsin.
![]() |
#17 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
2. Resimde öyle gözükebilir fakat belirttiğiniz boyutun altında zaten mercan çekmedik , 3. 80-90 m. derinlikten gelen bu balık vurgunu yedikten sonra zaten yaşamıyor ister kovaya istersen martıya at, 4. Bir gün nasip olurda müsait olursanız aramızda yer alır tüm bunların nasıl yaşandığını tekneye gelen Ahtapotların bile ufak olduğundan salındığını canlı gözlerinizle görür öğle yorum yaparsanız sevinirim. Bu mesaj en son " 01-07-2011 " tarihinde saat 09:32 itibariyle ovunc tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrik eden Etmeyen herkeze canı gönülden teşekkürler......
Ziya hocam bizde geri atmayı isterdik 10 cm altı mercanları ancak yukarı cıktıklarında vurgun yemiş oluyorlar 80 - 90 mt den cekiyoruz balıkları yukarıya aldıgımız zaman ölmüş oluyorlar malesef..... MERCAN TEAM olarak 3. tur 3. shov iyoruz ben olta avcısı batık olta uzmanı ramazn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÜNÜN ENSTANTENELERİ : Bi ara o kadar şımardık ki mercan cekmekten Ali abi yine ni mercan yaaa gibi bir cümle kurdu.. günün bombasını patlattı hahahahahahhahahah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ufuk mükemmelbir öğle yemeği yaptı bize teknede ve 10, kez oltanın bedenini dolaştırdı.... ahahahahhaah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Halil abi o kadar yoruldu ki balık cekmekten sıkıldı kaptan a Cay ne zaman oluyor diye sordu ama enstanteneyi burda yansıtamıyorum bombaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Övünç kardeşim bi asra cektiği 300 gramlık mercandan sonra amaan sıkıldım deyip oltayı deniz e attı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de günün en büyük balığını yani Övünç ün oltayı cektim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günümüz harika gecti nasıl anlatılır bilemiyorum ama tüm dostlarıma abilerime bugün için teşekkür ederim...
![]() Ramazan KAÇAR K.bağlar - İzmir 1982 - A rh+ Bu mesaj en son " 01-07-2011 " tarihinde saat 09:32 itibariyle rkacar tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
20 haziran Çeşme Yer Gök Kırmızı !!! | tigerson | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 39 | 27-06-2011 16:43 |
15 Haziran 2011 Çeşme Raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 19-06-2011 23:24 |
Çeşme-Ilıca açıkları,mercan ve karagöze devam | demir35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 21-02-2010 11:23 |
24.11.2009.çeşme-ılıca koyu,mercan ve karagözler | demir35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 10-12-2009 17:38 |
24 Haziran 2006-Çeşme | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 09-07-2006 08:30 |