|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
kemik kurdu, tırtıl, çekirge, arı, sinek, örümcek, karınca, kurbağa yavrusu, küçük kabukluların eti (kerevit, sümüklü böcek) yem olabilecek küçük balıklar veya etleri ve bulunduğunuz bölgenin ağaçlarında yetişen meyveler (Dut, Kiraz) iri balık avlamanıza yardımcı olabilir. Kışın ve ilkbaharda bulanık sularda koku veren yemler karaciğer ve tavuk - hindi ciğeri gibi.) kullanılmalıdır. Ciğer; seçmiş olduğunuz iğne büyüklüğünde, iğnenizi kapatacak şekilde doğrandıktan sonra, suyu çekilene kadar kurutulursa balığın yemi kapması biraz daha zorlaşır ve iğnenize daha kolay takabilirsiniz.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() hmm anladım , gölde tutmak için 6 m kamış uygun mudur sizce ?
Yaşar... Kızgınlığıma bir hal bulunurda , ya kırgınlığıma ? Tokat ziLe Belpınar ve Boztepe barajları (sadece sazan ve kefal bulur) kıyıdan 8-10 m kamışla şamandıralı takım ama makaralıya geçmeyi düşünüyorum |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Valla abi derinlik iyiyse yeterli.( yani 2-3 m) Ama motorsuz göl kamışıysa kolun çok yorulur onu yaslıyacak destek olmalı brde yanında.Abi bu arada ilk avını sabırsızlıkla bekliyorum.Rastgele.
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() abi gidiyorum . ama tutamıyorum .arkadaşımla bütün özellikler aynı ama bana vurmuyo . ben elimden kam ışı çekiyom gelmeye başlıyo . sinir oluyorum bu durma .kamış 7 m göl kamışı .motorlu kamış aldım ama bi gün kullandım çünki hep ip dolaştı kullanmadım geri veridm 7 m göl kamışı aldım ? . lüftfn biraz yardımcı olun .yem ne takıyım felan işte ??
Yaşar... Kızgınlığıma bir hal bulunurda , ya kırgınlığıma ? Tokat ziLe Belpınar ve Boztepe barajları (sadece sazan ve kefal bulur) kıyıdan 8-10 m kamışla şamandıralı takım ama makaralıya geçmeyi düşünüyorum |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Herkese selamlar | Eflan | Tanışma | 8 | 25-06-2011 11:56 |
Herkese selamlar... | ZHANNAÖZTUNA | Tanışma | 3 | 23-06-2011 13:43 |