|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Mustafa abicim sanırım boncuk modası oralara da gelmiştir. Boili ile verim almak için o bölgeyi sürekli boili ile yemlemek gerekiyor. benim fikrim buna gerek yok , çünkü mısır ve boncuk güzel iş yapıyor. Burada bonibona benzer biraz büyük boncuklardan var. onlar çok güzel iş yapıyor, kancaya boili tarzı bağlayıp kancaya da ayrıca küllü mısır takıyoruz. bu yıl balık verimi iyi olacak gibi. çok balık atlıyor, ancak balıkların içinde çürük havyar var
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi kamp yeriniz iyi, inşallah trofeleride tutarsınız.Rastgele.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mustafa Kardeş her gittiğimizde trofe alacağız diye bir şart yok .çoğu zaman kafa dinlemeye ,stres atmaya gidiyoruz.Resimler ve raporu bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Rastgele.
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrik ederim. Güzel kamp, güzel av olmuş.
Benim dikkatimi küçük tüpün yanındaki ahşap kutu çekti. Sanirim mutfak malzemeleri için hazırlanmış. Şimdi ben nasıl bir kutu yapsam onu tasarlıyorum.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mustafa abi çok güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz streside atmışsınız bir tek eksik kalan şu trofe olmuş
En kısa zaman dilimi içinde o trofeyi yakalamak nasip olması dileklerimle... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ben; kral dolmuşcu Mustafa | kral dolmuşcu | Tanışma | 20 | 01-04-2010 17:42 |
Herkese selam. Ben Mustafa | kral dolmuşcu | Tanışma | 14 | 27-03-2010 16:38 |
MEHMETE ERHAN 'a cevap | walras | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 14-04-2009 09:13 |
Sazan Avi | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 1 | 21-07-2006 23:01 |
Iyiki Doğdun Mustafa | aserkansatı | Tanışma | 8 | 02-01-2006 21:38 |