|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ürünün satıldığı bir site buldum. sanırım daha önce forumumuzda yayınlanmış veya tavsiye edilmişti. Benim kesinlikle reklam güden bir amacım yok , yanlış anlamayın lütfen. Hatta sitenin güvenilirliğini bile bilmiyorum .
Link [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() müthiş bir alet burada var satılıyor ben kullanmadım ama iyi iş yaptıgını söylüyorlar kıyı için ideal bir sahte .
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ima komomo1 in modifiye hali sanırım.bunu kullanmadım ama komomo1 i ilk atışta levrek götürdü.ben yinede gagası adam gibi olan sahteleri alın derim.10ytllik sahtelerde iş görür çok fazla para vermeye gerek yok. levrek varsa her sahteye geliyor yoksa hiç birine gelmiyor.river2sea,strike pro,sure catch,pelikan(benim tercih sıram bunlar) fiyat ve performans açısından uygun.popperla hiç levrek alamadım.birde uzak atış yapmak isterseniz takımızıda bir adet ima heavy surfer90 bulunsun.fiyatı tuzludur ama kurşun gibi uçuyor meret.geçen hafta bu arkadaş ilk atışta levrek aldı ama o an hangi sahteyi atsam alacaktı.bence at çek için en pahalı malzemeniz(ya da tek pahalı malzemeniz) örgü misinanız olsun derim.bu arada hep unuttuğumuz bir konu var. bildiğimiz tatlı suda turna için kullandığımız her türlü silikon balığa levrek geliyor(ağırlık ve aksiyonlarıda sert sahtelere göre daha güzel)fiyatıda ucuz.
benim çantamda yer alan sahteler şöyle RIVER2SEA TRIHO MINNOW 120F beyaz-3adet RIVER2SEA SEABASS MINNOW 115F beyaz-3adet SURECATCH SM105Fbeyaz bir adet İMA HEAVY SURFER90S 2 ADET İMA KOMOMO2 1 ADET BİRDE STRİKE PRO bizim avlaklarda beyaz daha fazla iş yapıyor.komomo2 daha balık alamadı ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba
Bu sahteyi kullanıyorum. Suda geliş hareketi harika atma mesafesi şahane tavsiye ederim. Levrek alırsın.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alarm Sistemi Kullanan Varmı? | Serhat SAN | Diğer Malzemeler | 4 | 08-09-2012 08:36 |
Fish Finder ? Bu cihazı kullanan var mı? | baruter | Balık bulucular- Sonar | 1 | 15-06-2011 10:14 |
aramızda TAŞUCU'nda avlanan arkadaşlar var mı? | es3838 | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 09-03-2010 14:18 |
Aramızda şair olan var mı? | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 29-08-2006 11:09 |