|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Selamlar. Teşekkür ederim. Hala sizin tuttuğunuz canavarlar gözümün önüne geliyor. ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Abi artık ufak balıkları sadece denizde özgürce yüzerken görmek istiyorum. Benim yazılarımı görerek bana 1 kişi bile uysa ne mutlu bana. Tek kelime ile ÜZÜLÜYORUM ufak balık tutan ve hayatına başlıyamadan son bulan balıklara. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Balıkta ebat olarak biraz büyük olunca deymeyin keyfime ![]() ![]() ![]() . Saldığım balıkların bana gelmesi şart değil, benim saldıklarım Ahmet'e, Ahmet'in saldıkları Mehmet'e, Mehmetin saldıkları da enin de sonun da bana gelecekler. Öyle değilmi kardeşim.? Macun konusunda haklısın aslında denemek lazım bakalım o zaman ne sonuç alabiliriz deneme yanılma yapmak lazım. Sağlıcakla kal kardeşim. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat tebrikler...Levrek harika görünüyor...
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Duyarlılığınız için çok teşekkür ederim.Afiyet olsun.Saygılarımla
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abicim teşekkür ederim.
Selamlar. Alıntı:
İnşallah bu yazıları okuma şansını bulan her kişi duyarlılığı gösterir. Saygı ve selamlarımla. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
28.04.2012 - İzmir/Çeşme/Ildır Balık avım | muratdogan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 31 | 04-05-2012 12:58 |
07.04.2012 Çeşme/Ildır balık avı | muratdogan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 27 | 21-04-2012 11:24 |
Urla Çeşme Ildır Balıklıova 25.02.2012 Cumartesi gecesi balık avı turu... | tolgaserap8890 | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 06-03-2012 16:00 |
26.01.2012 Ildır (İzmir) balık avı | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 01-02-2012 17:02 |
Ildır (İzmir/Çeşme) avlakları | mami1984 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 01-10-2010 08:50 |