|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Üstad
|
![]() İşte budur baba oğol kaçamağı..
![]() ![]() ![]() ![]() Yani maşallah delikanlı eline oltayı yakıştırmış. tutması bile artık ustaca olmuş.. Ahmet bu güzel paylaşım için teşekkürler.Afiyet olsunlar da sakın senelik iznim bitti deme... Daha seninle ağostos sonu eylüllerde uskumru avı yapacağız...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Erkan kardeşim övgülerin için çok teşekkür ederim. Yanlız bir hatırlatma yapayım biz tarihte tarih yazma işlerini milletce yaptık. Bu nedenle yazılacak bir tarih olursa inşallah bunu yine birlikte başaracağız. Saygılarımı sunarım.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
Uskumru istavrit palamutlarla toplantım var dersin.... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Ahmet kardeşim seni ve aslan parçasını tebrik ederim.
İnsanın ailesi ile birlikte geçirmiş olduğu zaman en kaliteli zamandır hele hele bir de balık avı yapıyorsan. En kötü gününüz böyle olsun Şunu da söylemeden yapamayacağım; Benim en büyük hayallerimden biri lüfer zamanı boğazda canlı zargana veya izmarit ile lüfer veya kofana avı yapmak inan bu benim içimde bir uktedir. İstanbul'a çok gidip geldim ama her zaman iş için oldu hep vaktim kısıtlıydı. Ama Allah nasib ederse bunu İnşallah bir gün gerçekleştirmek istiyorum. Tekrar tebrikler daha iyilerine rastgelsin
![]() |
![]() |
#26 | ||||||
|
![]() Alıntı:
İnşallah İstanbula geldiğin zaman haberim olursa buluşur sohbeti koyulaştırı ve güzel bir av yaparız.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Elinize emeğinize sağlık amatör ruhunun en güzellerini yansıtmışsınız ayrıca bu konudan dolyıda tebrik ederim.Herkez bu düşüncede olsa hani diyoruz ya denizlerimizde balık kalmadı işte o zaman işler değişir.Yalnız şu anda balık yakalama yasağı var belirli bir zamandan sonra bir gözlem yapın bakalım riayet eden varmı.
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler ahmet abi bu sıcaklarda baba oğul kapmışsınız tavalık istavritleri afiyetler olsun
![]() |
![]() |
#29 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ahmet abi seni ve oğlunu kutlarım. Ve sorarım boynuz kulağı geçer lafı ne derece doğru sence
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Geleceğe ışık tutmuşsunuz daha güzel avlarınız olur inşallah afiyet balşeker olsun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İstavrit Bugulama | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 0 | 04-12-2011 16:58 |
İstavrit Tava | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2011 01:20 |
Karga Vs İstavrit | Gazi | Videolar | 5 | 11-09-2008 14:44 |
26-01 Boğaz İstavrit Avı | zinebird | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 02-02-2008 13:55 |
İstavrit avı | Gazi | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 31-07-2007 21:03 |