![]() |
#21 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar Ben Araniza Yeni Geldim Ve Inanilmaz Tavsiyeler Ve Bilgiler Aldim , Balik Tutmak Simdi Daha Zevkli Bi , Hepinize Teşekkürler .bereketli Avlar Diliyorum ..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
İmzanızı bizimkiler gibi kimlik bilgileriyle doldurursanız seviniriz.Hem forum kuralı hemde hitap şekli açısından. Saygılarımla..
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ARKADAŞLAR SELAM yeni üye oldum herkeze selam yollayıp ortama katılmak istedim fakat toplu msj nasıl yada nereye yazılır bulamadım
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tablonuza belki faydası olur bu mevsimdede çok güzel akya var ve gayet bereketli ayrıca her yıl özellikle eylülün 15 den sonra karadanda denizlerin tutumu en keyifli balıklarından biri lambukanında mevsimi başlar.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba ben yeni katıldım aranıza.Frsat bulduğum her zaman kıyıdan olta atırum.Acamiymim.Ustalar yo serirse mulu olurum.Pazar günü yakalanan bir balığı çekemedim,kaçırdım.Yakalanan büyük balık nasıl çekilirki
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Yazıdaki hatalar için kusura bakmayın.Tuşlarda sorun var sanırım
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhabalar
Aramıza hoşgeldiniz imzanızı doldurursanız seviniriz. Büyük balık çekerken kalama ayarını iyi yapmak lazım. Yani balık kuvvetle asıldığında onu yormak için ve misinayı koparmasını engellemek için misinayı yavaş yavaş gevşeterek balığın gitmesine izin vermek gerek. Temel mantık bu ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Akdeniz öneemli balıklarından mırmır,karagöz,kuppes daha niceleri onlarıda yazarsanız seviniriz bilmeyen arkadaşlara yol gösterir.saygılar
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Akya ve zargana şu an(eylül) var. Ama lezzet anlamından mı yapıldı takvim acaba?
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Marmara Da Avlanma Mevsİmlerİ | levrek | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 13 | 03-06-2012 09:10 |
Ege De Avlanma Mevsİmlerİ | levrek | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 17 | 20-08-2009 07:00 |
avlanma tarzı ? | Gazi | AT-ÇEK | 5 | 01-03-2008 18:37 |
Karadenİz De Avlanma Mevsİmlerİ | levrek | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 0 | 18-08-2006 11:23 |
avlanma yasağı | iskorpitos | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 10 | 19-05-2006 05:21 |