|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Forumdakİ TÜm ArkadaŞlarimizin Bayramini Kutlarim Mutlu Yillar Dİlerİm Allah Hepİmİze SaĞlik Sihhat Mutluluk Ve Hayir Nasİb Eylesİn Hepİmİzİn Nefesİ Bol Olsun Trofelerİn En BÜyÜklerİ Bİzlerİn Olsun
Cem Çelİker İzmİr - 1975 |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Rastgelsin ailesinin Kurban Bayramını ve Yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tüm dostlarin, bayramini kutlar, 2007' nin bereket ve baris getirmesini dilerim.
![]() |
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() hepinizin kurban bayramını kutlar yeni yılın vatanımıza milletimize iyi şeyler getirmesini temenni ederim
|
||
![]() |
![]() |
#25 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tüm RASTGELSİN AİLESİNİN kurban bayramını kutlarım. Yeni yılda sevdikleriyle sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir yıl temenni ederim.
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bütün Arkadaşlarimin Yeni Yilini Kutluyorum. Yeni yıl Ve Kurban Bayraminin Ayni GÜne Denk Gelmesİnİnde Tarİhİ Bİr GÜn Olarak Nİtelendİrİyorum Ve Bunun Hayirlara Vesİle Olmasini Dİlİyorum. Bayraminiz MÜbarek Olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mutlu yıllar | AYYÜZLÜM | Rastgelsin Kahvesi | 2 | 01-01-2010 00:48 |